Asociatia Petro Aqua Petrosani organizeaza si in acest an concertul de muzica ”a capella”, la Pestera Bolii, sambata, 19 mai 2012, ora 11,00. Prin voluntariatul de exceptional al Asociatiei Petro Aqua Petrosani, presedinte Imre Szuhanek, continua seria actiunilor  culturale de inalta tinuta din Valea Jiului, pentru locuitorii ei, in parteneriat cu SC Comexim-R Lupeni si Compania Nationala a Huilei si cu sprijinul Primariei Petrosani.

In data de 19 mai 2012, de la ora 11,00, la Pestera Bolii va avea loc concertul anual de muzica ”a capella” sustinut de coruri ale bisericilor confesionale crestine din tara si din Ungaria.

Au confirmat participarea Corul Reunit al Forumului German din Resita, Corul Arhanghelii din Orastie si Corul Gizella din Varpalota, Ungaria, orasul infratit cu Petrosaniul.

”Anticamera” Pesterii Bolii, care a devenit galerie de arta in cadru natural, va gazdui o expozitie de pictura naiva si de icoane.

La evenimentul de la Pestera Bolii sunt asteptati toti iubitorii de muzica si arta, dar si cei care, descoperind aceste minuni, pot deveni fani infocati.

Ileana Firtulescu