Eveniment de marca la Petrosani. Oficiul Postal 1 Petrosani s-a mutat luni, 14 mai intr-o noua locatie, dupa ce mai bine de o jumatate de secol si-a desfasurat activitate intr-un imobil care acum este cu grad seismic ridicat.

La inaugurarea noului sediu a fost prezent primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, deputatul de Hunedoara, Monica Iacob Ridzi, alti invitati, oficiali ai Postei Romane, reprezentanti ai constructorului, precum si angajatii postei.

“Ne-am adunat pentru a participa la inaugurarea noului sediu al Oficiului Postal 1. Eu vreau sa va spun ca mutarea in aceasta noua locatie, aceasta superba locatie, este un prilej de mare bucurie pentru noi avand in vedere ca avem ocazia sa parasim o locatie ce a avut istoricul ei, care avea peste o jumatate de secol de activitate. Era momentul de o un nou sediu. In momentul in care angajatii OP1 au intrat pentru prima data in aceasta locatie au avut o revelatie si un entuziasm pe care marturisesc am ramas profund impresionat. Ei au vrut ca pe langa serviciile profesioniste pe care le ofera sa aiba si o locatie unde clientii sa se simta bine”, a declarat Dana Damian, directorul sucursala judeteana Posta Romana Hunedoara.

Inainte ca postasii sa isi inceapa activitatea in noua locatie, parintele Daniel Bulz a sfintit incaperile, iar primarul Tiberiu Iacob Ridzi le-a daruit mai multe icoane pictate.

“Este imbucurator faptul ca orasul nostru beneficiaza de un sediu nou, de un sediu in care oamenii sa beneficieze de un anumit confort la fel cum beneficiaza cand vin la biserica ori la primarie. Desi este o perioada mai grea, mai aglomerata, este imbucurator ca mai sunt si astfel de evenimente. Noi toti suntem o familie si cred ca toti trebuie sa traim in pace si intelegere”, a spus parintele Daniel Bulz.

La randul sau, deputatul Monica Iacob Ridzi i-a felicitat pe postasii din Petrosani pentru noul sediu in care pot de acum inainte sa isi desfasoare activitatea cu profesionalism.

“In primul rand vreau sa va multumesc tuturor celor care v-ati implicat pentru a putea inaugura acest frumos sediu. Vad ca suntem impreuna intr-un sediu cald, intr-un sediu primitor. Sunt un client fidel iar multi dintre dumneavoastra cred ca stiti acest lucru. Am apelat la serviciile Postei Romane de fiecare data cand am dorit sa trimit cetatenilor din municipiul Petrosani  ceva si vreau sa va multumesc si pe aceasta cale pentru modul prompt in care m-ati sprijinit si sa va felicit. Va voi ramane un client fidel, iar vazand acest sediu cald as putea spune ca nu doar eu ci toti cetatenii vor veni cu mai multa placere aici. Cred ca este un pas inainte spre ceea ce inseamna un oras modern, civilizat, un pas inainte spre dezvoltare. Petrosaniul se dezvolta”, a spus Monica Iacob Ridzi.

Si primarul Tiberiu Iacob Ridzi a recunoscut ca era nevoie de un nou sediu pentru in conditiile in care vechiul imobil nu mai corespundea cerintelor moderne din prezent.

“Ma bucur ca suntem la un eveniment asa de fericit. Petrosaniul avea nevoie de un oficiu postal modern avea nevoie de o locatie adecvata in primul rand pentru clientii si pentru cetatenii din municipiul Petrosani dar si pentru dumneavoastra pentru angajati. Vreau sa va marturisesc ca acum 21 de ani calcam si eu in acea institutie numita Romtelecom unde erau si telefoanele si posta si am petrecut impreuna cu marea majoritate dintre dumneavoastra patru ani de zile, ani foarte frumosi si importanti pentru mine ca si om in formarea mea profesionala. Cunosc eforturile pe care le faceti in fiecare zi, ca nu sunteti remunerati la nivelul la care ar trebui, dar din pacate aceasta este o tara a companiilor din Romania in sensul in care cei care ar trebui sa primeasca mai mult din pacate nu au acest drept si aici ma refer in special la dumneavoastra. Ma bucur ca am reusit la Petrosani sa amenajam acest sediu si, iata dupa 21 de ani sa beneficiati de conditii mai bune atat dumneavoastra cat si cetatenii din Petrosani.

Nu in ultimul trebuie mentionat principalul “vinovat” pentru aceasta investitie moderna, care se vede cu ochiul liber ca a schimbat fata localitatii in zona in care a fost ridicata. Este vorba despre omul de afaceri Adrian Rus, cel care a reusit intr-un timp extrem de scurt, de doar doua luni de zile, sa amenajeze o locatie la cel mai inalt standard.

Marius MITRACHE