Recunoastere nationala pentru administratia vulcaneana

La sfârsitul saptamânii trecute, mai precis, vineri 4 mai, la Bucuresti s-a derulat Gala Premiilor Nationale ,,Cele bune sa se-adune!” – editia 2012  organizata  de Revista de Administraâie Publica Locala. Primaria Vulcan a primit In cadrul acestei gale Premiul National pentru proiectul, , Modernizarea scolilor din municipiul Vulcan,,. Potrivit primarului Gheorghe Ile, premiul obtinut reprezinta o recunoastere a muncii depuse de administratia locala. ,, La nivelul României este o echipa de specialisti care selecteaza proiectele cele mai bune realizate pe Regiunile Economice. Judetul nostru face parte din Regiunea Vest unde proiectul pe infrastructura scolara ,,Modernizarea Scolilor din Municipiul Vulcan,, a fost In unanimitate plasat pe locul I la nivelul acestei regiuni.

Aceasta distinctie este o onoare pentru municipiul nostru si o dedic tuturor elevilor si profesorilor care ne-au sprijinit si ne-au Inteles In realizarea acestui proiect cât si In mod deosebit echipei mele din Primarie cu care am realizat acest obiectiv. La evenimentul la care am participat la Bucuresti, organizat la cel mai Inalt nivel, au mai fost prezenti  aproximativ 200 de presedinti de consilii judetene, primari, consilieri. A fost un eveniment cu eticheta si m-am simtit onorat sa reprezint Vulcanul,,, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Gabriela RIZEA

Advertisements

Un comentariu la „Recunoastere nationala pentru administratia vulcaneana

 • 8 mai 2012 la 12:33
  Permalink

  Carcotasilor, aici nu mai scrieti nimic?
  Dl.primar Ile si d-na viceprimar Angela Stoica si-au facut treaba de administratori ai mun. Vulcan. Cele mai moderne scoli, cele mai multe reparatii si modernizari in scoli au fost facute de echipa Ile-Stoica! Au investit in copii vulcanenilor, in viitorul Romaniei.
  Felicitari si ar fi indicat sa continuati pana la finalizare toate proiectele incepute din mun. Vulcan
  Ile-Primar,Stoica-Viceprimar!

Comentariile sunt închise.