Sorin Vasilescu are cele mai mari sanse sa fie numit prefect de Hunedoara

In judetul nostru, discutiile pentru gasirea celui care va fi prefect de Hunedoara s-au purtat in jurul a trei nume din PSD – formatiune careia ii revine acest post. Lupeneanul Sorin Vasilescu, fost sef al ITM Hunedoara, indeplineste conditiile legale avand cele mai mari sanse pentru a deveni prefect.

Prefectii sunt reprezentantii guvernului in teritoriu fiind cei ce aplica politicile executivului in plan local, dar si cei care duc realitatea si problemele din zona catre centru.  O data cu desemnarea noului premier Victor Ponta si a cabinetului sau, au inceput pregatirile pentru completarea echipei cu prefectii din judetele tarii, in caz de validare parlamentara.

In judetul nostru discutiile pentru gasirea celui care va fi prefect s-au purtat in jurul a trei nume din PSD – formatiune careia ii revinde acest post – care sa si indeplineasca acele conditii impuse de lege. Adica sa fi fost un parlamentar macar cu un mandat, sau sa mai fi ocupat functia de prefect in trecut, sau sa fi fost functionar public cu rang inalt.

S-au purtat discutii pe trei nume: Ioan Rus, fost deputat de Hunedoara in 2000-2004, Gabriel Samoilescu, fost prefect al judetului si Sorin Vasilescu, fost sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Hunedoara.

Candidand pentru functia de primar al Petrosaniului, Ioan Rus a iesit din discutie. Gabriel Samoilescu s-a ”pensionat” si mai este si suparat pe colegii de partid, ca urmare a iesit din discutie si el. A ramas Sorin Vasilescu, care este prim vicepresedinte al filialei judetene a PSD, dar si presedinte la Lupeni. Pe linie de partid se cunoaste ca, in cazul validarii Guvernului Ponta de Parlamentul Romaniei, Sorin Vasilescu ar putea deveni prefect al judetului Hunedoara, in valul al doilea al acestor numiri de prefecti in judetele din tara.

Ileana Firtulescu

Advertisements

3 comentarii la „Sorin Vasilescu are cele mai mari sanse sa fie numit prefect de Hunedoara

 • 7 mai 2012 la 04:57
  Permalink

  Ce- o sa mai rad. Atiti prefecti, atati subprefecti, atati directori de deconcentrate, atati primari si consilieri. Bai. stati putin. Calmati-va: prima data sa iasa Tonta premier!

  Răspunde
 • 7 mai 2012 la 06:12
  Permalink

  vasilescu este un escroc care umbla cu limba scoasa dupa un post caldut la judet. a se citi (un episod despre cum rezolva acest individ problemele hunedorenilor ) art. ,,ESTE SCOALA GENERALA ,,AVRAM STANCA ” IMPERIUL PRIVAT AL DOAMNEI MARKOS ?” APARUT IN ZVJ DIN 08-IULIE-2009 SUB SEMNATURA UNEI MAME-ALBONI ILEANA- CARE A RAMAS FARA LOC DE MUNCA DATORITA ACESTUI INDIVID LIPSIT DE DEMNITATE SI ONOARE. FUGI CU URSUL SI CANTA LA ALTA MASA, BAI JIGODIE….RUSINEEEEEEEEEEEE!

  Răspunde
 • 7 mai 2012 la 06:22
  Permalink

  Firma lui Vasilesu acum inainte de campanie inlocuieste pavele in Lupeni ,macar de ar fi pus unde nu sunt .Cardasie mare cu nasu Resmerita !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.