O lansare de candidati, ca o obligatie bifata

Lansarea candidatilor PNL la Consilul Local, Primaria Petrila si Consiliul Judetean, care a avut loc la Casa de Cultura ”Ladislau Schmidt” Petrila, a fost dezamagitoare chiar si pentru liberali. Liberalii din Valea Jiului nu s-au inghesuit la lansarea candidatilor PNL Petrila, o treime din sala de spectacole a Casei de Cultura ”Ladislau Schmidt” ramanand goala.

Invitatii au fost facute tuturor organizatiilor dintre Jiuri, dar numarul participantilor din fiecare filiala a fost mic, iar promovarea evenimentului in localitate a fost anemic.

Liberalii de la judet au fost disciplinati si l-au insotit pe candidatul pentru sefia consiliului judetean, Mircea Ioan Molot, astfel Constantin Ramascanu, lansat in cursa pentru functia de primar al Petrilei, avand parte, printre altii, de sustinerea deputatului Bogdan Tampau, de proaspatul liberal, fost PDL, senatorul Dorin Paran, de primarul Simeriei, Petru Paun Jura – om al locului, mai precis din Jiet.

Printre cei care au fost invitati pe scena pentru sustinerea candidatilor a fost si fostul director general al Companiei Nationale a Huilei, Ilie Balanescu, care, spuneau gurile rele aflate in sala, nu a aparut acolo din dragoste pentru liberali, ci pentru a-si sustine un membru al familiei aflat pe lista consilierilor locali.

Din tiparele discursurilor electorale, ce pareau obosite din cauza tonalitatilor plate, fara ”zacul” care face sa ajunga mesajul la alegator, s-au desprins  doua atipice – care faceau

trimiteri la radacini, la locuri natale, locuri ce contureaza caractere, care au facut sa se asterna tacerea in sala.

Dupa prezentare, invitatii au plecat fara sa mai astepte spectacolul care a urmat, bifand astfel inca o obligatie indeplinita fara tragere de inima.

Ileana Firtulescu

Advertisements

7 comentarii la „O lansare de candidati, ca o obligatie bifata

 • 2 mai 2012 la 19:10
  Permalink

  Molot,Simota de la USL (PNL)si Avram au scumpit apa in Valea Jiului facando cea mai scumpa din tara desi vine prin cadere.

 • 2 mai 2012 la 21:01
  Permalink

  Oricum vor pierde cu acesti oameni de nimik care sunt capabili sa-si vanda si fratele pentru a pune mana pe ciolan.Pacat de cei care au fost nevoiti sa plece din acest motiv din PNL.Dar totusi afacerile fratilor ramascanu au fost pe primul loc.Poate D-zeu le va taia craca de sub piciare si lumea se va destepta in ultimul moment.

 • 2 mai 2012 la 22:22
  Permalink

  S-apoi!
  N-or stat la pestacol ca se inchidea la sauna de p’asupra de-ALCAITRAEZ, sau cum s-o fi scriind, no.. S-apoi!

 • 3 mai 2012 la 14:08
  Permalink

  LA PETRILA LUPTA SE VA DA INTRE PADUCEL CARE ARE DE PARTEA LUI EXPERIENTA SI REALIZARILE DIN ORAS SI DORIN CURTEAN REPREZENTANTUL NOULUI VAL…IN REST IEPURI CA LA CURSELE CU OGARI

 • 3 mai 2012 la 18:27
  Permalink

  PADUCEL SI CURTEAN SE LAUDA SINGURI IN COMENTARII

 • 3 mai 2012 la 18:50
  Permalink

  BUNICUL MEU MI-A SPUS CA LIBERALII ERAU OAMENI RAI SI LE PUNEAU BOTNITA LA OAMENI ATUNCI CAND ACESTIA LE CULEGEAU STRUGURII DE PE MOSIILE LOR

 • 4 mai 2012 la 03:29
  Permalink

  RADULE ,OR FI EI IEPURI ,DAR TU ESTI UN NIMIC CU MOT SI LAC PE UNGHII.

Comentariile sunt închise.