In cursa inscrierilor electorale

Trio formidabil la Petrila, in cursa pentru alegerile locale. Uniunea Social Liberala de la Petrila nu functioneaza sub nicio forma. Astfel, fiecare formatiune politica care alcatuieste alianta si-a numit candidatul pentru alegerile locale. Dorin Curtean, alaturi de Bobar si Ramascanu

Potrivit secretarului Primariei Petrila, Toma Vargatu, la Petrila si-au depus candidaturile trei persoane. Acestea sunt Constantin Ramascanu din partea PNL, Gheorghe Bobar din partea PSD, si…. Dorin Curtean de la PC. Se pare ca cei trei sunt cei care vor forma lantul Uniunii Social Liberale de la Petrila, lant care nu are verigile bine prinse, pentru ca alianta nu este functionala. Toti au vrut sa fie candidati, insa ramane de vazut cine va fi primar.

La Petrosani, Lupeni, Aninoasa si Uricani situatia este inca linistita. Desi, luni s-a dat startul la inscrieri in aceste localitati nu si-a manifestat interesul de a candida. Cel putin nu pana acum.

La Vulcan insa Gheorghe Ile nu se dezminte. Potrivit secretarului Primariei, Rodica Peter, Ile si-a depus candidatura pentru functia de primar din partea Partidului Social Democrat.

Raul IRINOVICI

Advertisements

8 comentarii la „In cursa inscrierilor electorale

 • 25 aprilie 2012 la 20:35
  Permalink

  PDL ARE DECI TREI CANDIDATI IN PETRILA LA FUNCTIA DE PRIMAR:PADUCEL,CURTEAN SI MATEI.NU MAI VREM PDL CA EI AU TAIAT SALARIILE , PENSIILE SI AU INCHIS SPITALUL.

 • 25 aprilie 2012 la 23:17
  Permalink

  Va castiga in Petrosani,Vulcan si Petrila, PDL-ul ,(Tiberiu Iacob Ridzi,Paducel si Cocos) ca PDL-ul a modernizat aceste trei orase.

 • 26 aprilie 2012 la 04:58
  Permalink

  Tipul din poza pe bune ca are fata de candidat la primarie. Studiati va rog cu atentie poza. Priviti ce profil remarcabil. De vis. Sfat: Prietene stai acasa, nu mai cheltui bani aiurea pentru ca la Petrila actualul primar va fi in functie pana in ultima zi a vietii sale. Nu stiu cum reuseste dar reuseste.

 • 26 aprilie 2012 la 11:43
  Permalink

  Draga Chibit, tu nu vezi ca ala are fata de manuta. Atata a lins si pupat in f..d de i s-au deformat buzele si acum vine sa ne spuna ca este bun sa ne conduca urbea. El nu-i in stare sa o conduca pe nevasta-sa, darmite un oras. Eu imi pun intrebarea daca stie sa scrie dupa dictare, era un prost de nedescris la scoala sa-l intrebe cineva totusi tabla inmultiri eu dau pariu ca nu o stie…… dar astia sunt oamenii care ne conduc. Asa ne trebuie ca noi ii votam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 26 aprilie 2012 la 12:52
  Permalink

  „diana” o fi fost prost la scoala unde nu are nici o scuza, no fi bun de primar…dar sa-si conduca nevasta, aici are circumstante atenuante. In general barbatii casatoriti au ultimul cuvant in casa „da draga”. Deci partea asta pica din CV candidatului, restul este asa cum zici…presupun ca nu-l cunosc personal. Eu doar fac putina baza de clasa politica locala care acum in preajma alegerilor se lupta de mama focului sa ne arate cat sunt ei de buni.

 • 28 aprilie 2012 la 10:48
  Permalink

  stimata redactie se pare ca fondurile de la car bobar au influenta si articolul in care temneanu il facea analfabet pe jurca a disparut subit….felicitari

 • 29 aprilie 2012 la 07:55
  Permalink

  NU L A FACUT TEMNEANU ANALFABET EL SINGUR A PREFERAT SA FIE ASA…

 • 29 aprilie 2012 la 09:40
  Permalink

  paule ,delirezi fratioare

Comentariile sunt închise.