UPDATE! VIDEO Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmerita, saltat de mascati

Procurorii DNA au descins in aceasta dimineata in Valea Jiului, la Lupeni, la locuinta primarului Cornel Resmerita, dar si la alte locatii din judetul Hunedoara, in dosarul „Gala Bute” in care este cercetata si Elena Udrea.
Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor conexe celor de coruptie se efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciunea savar?irii unor infrac?iuni de coruptie si asimilate celor de corup?ie, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri europene. Luni dimineata, ca urmare a autorizarii de catre instan?a competenta, procurorii anticoruptie au descins in 18 de locatii (sedii ale unor societati comerciale si domicilii ale unor persoane fizice) situate in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Hunedoara si Gorj.
Unele surse citate de Mediafax vorbesc despre faptul ca perchezitiile sunt facute in dosarul „Gala Bute”, iar printre locuintele perchezitionate este si apartamentul fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, din Sectorul 2 al Capitalei. Astfel, anchetatorii fac perchezitii si la locuinta primarului din Lupeni, judetul Hunedoara, Cornel Resmerita, precum si in Ilfov – la locuintele lui Stefan Lungu (Corbeanca) si Adrian Gardean (Snagov), Hunedoara – la Miron Lupulescu (Hateg) si Prahova – la Gheorghe Nastasia (Busteni). Tot in judetul Hunedoara sunt perchezitii la firmele Termogaz Company din Hateg, Rogard Coom Impex SRL, tot din Hateg, Consmin SA din Petrosani si Last Time Studio SRL din Campina, au precizat sursele judiciare.
Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.
Carmen Cosman – Preda