Un barbat de 40 de ani din Petrosani a fost gasit fara suflare, luni dimineata, in garajul sau. Descoperirea a fost facuta de sotia sa si nimeni nu isi explica exact ce s-a intamplat.
Trebuia sa plece la serviciu luni dimineata, dar nu a mai ajuns. Pentru un barbat de 40 de ani din Petrosani, care locuia la casutele de pe strada Viitorului, duminica seara a fost ultima data cand si-a vazut familia. Rudele sale erau pur si simplu siderate, dupa ce sotia l-a gasit mort in garaj. „Nu stim cum s-a intamplat. L-a gasit sotia lui”, ne-a spus printre lacrimi fratele barbatului decedat.
Femeia a sunat la 112, dar pompierii au constatat decesul. „Am fost solicitati si, la monentul sosirii noastre, am gasit persoana decedata in garaj. Cauzele le stabileste politia, care a si ramas la fata locului”, a declarat Francisc Tar, paramedicul SMURD, care a coordonat echipajul de prim ajutor.
La fata locului au sosit si politistii criminalisti, care au preluat imediat cazul. Medicii legisti sunt cei care au luat cadavrul si urmeaza sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat. Barbatul de 40 de ani este posibil sa fi facut infarct, insa, doar certificatul medico legal va stabili acest lucru.

Diana Mitrache