Favoritii lui Buhaescu au lasat blocul 13 fara gaz

Locuitorii din blocul 13, blocul ANL din Uricani, au ramas fara gaz din Joia Mare, din cauza ca apropiatii primarului Buhaescu, care au primit locuinte acolo, nu si-au platit facturile la gaz. Centrala de incalzire a imobilui este pe gaz, iar suma finala se imparte la toti locatarii, insa cum protejatii lui Buhaescu, cum sunt Claudiu Frumoca, din Petrosani – cel care are contracte fara numar cu Primaria Uricani, nu-si platesc facturile sau chiria, pacatul cade pe cei care locuiesc in blocul 13.

Chiriasii spun ca nu se respecta contractul de inchiriere, care prevede ca, daca nu ti-ai platit darile, sa ramai fara locuinta. Acestia mai precizeaza ca nu au gasit intelegere la Danut Buhaescu, primarul orasului Uricani, intrucat acesta nu vrea sa ia nicio masura pana dupa alegeri.

”Nu se respecta contractul de inchiriere. Nu a fost niciunul evacuat, conform contractului, dupa trei luni. Prietenii lui Buhaescu, care au primit casa aici si au si alte apartamente in orasele din Valea Jiului, nu si-au platit chiria si utilitatile. Avem vreo 60 de milioane la gaz, factura e comuna, iar la chirie au 40-50 de milioane restanta”, spune unul dintre locatarii blocului 13.

Ce a facut primaria pentru a detensiona situatia? Nimic. Pentru ca in an electoral nu isi doreste Buhaescu sa piarda vreun vot.

”Am facut o solicitare la primar, am avut o sedinta cu el, la care am participat 13 familii. I-am explicat ca nu ami avem gaz, apa, canal, pentru ca noi ne-am platit datoriile, dar nu putem sa platim si partea lui Frumoca, de exemplu. Sa vina sa si-o plateasca el, daca tot a primit pe ochi frumosi apartament. Iar Buhaescu a zis ca nu face nimic si ca nu va da pe nimeni afara pana dupa alegeri, ca el nu isi risca pozitia pentru gazele noastre”, spune un alt locuitor din blocul 13.

Luana NASTASE

Advertisements

4 comentarii la „Favoritii lui Buhaescu au lasat blocul 13 fara gaz

 • 19 aprilie 2012 la 07:11
  Permalink

  La data cand s-a sistat furnizarea gazului la blocul 13, scara C, din 20 de locatari, isi platisera facturile doar 8.Asa ca nu dati toata vina pe un singur chirias care oricum avea restante mai mici decat ceilalti.

 • 19 aprilie 2012 la 09:09
  Permalink

  Buhaescu este un obez pe timp de criza mondiala cu falci groase care se lauda singur sau plateste presa sa-l laude,un papagal de moldovean.

 • 19 aprilie 2012 la 14:50
  Permalink

  Despre primarul din Uricani am numai cuvinte de lauda, este un primar MULT PREA BUN pentru ceea ce merita locuitorii acelui oras, si in general ai Vaii, deoarece marea majoritate a locuitorilor nu au nici un pic de simt civic (probabil meteahna Vaii, accea de-a primi gratis totul si de-a nu face nicmic, sau de-a nu se implica in nimic). Oricum spre deosebire de primarii altor localitati din Valea Jiului, primarul din Uricani este un MARE DOMN.
  Problema blocului 13? O proasta proiectare! In mod normal pentru blocurile ANL si-n general pentru toate apartamentele noi, din constructie este prevazuta centrala pentru fiecare apartament tocmai pentru a se evita probleme ce pot aparea, si cum au si aparut in Uricani.
  Probabil s-a ales varianta cu centrala de bloc si nu centrala pentru fiecare apartament in parte, deoarece solutia aleasa in momentul finalizarii blocului este VARIANTA CEA MAI BUNA POSIBILA COSTURI CONFORT TERMIC. Costurile cu incalzirea si apa calda pentru o centrala de apartament sunt cu 15 – 20% mai ridicate decat in varianta de la blocul 13 din Uricani. Nu sunt basme sunt lucruri reale. Verificati!
  Asadar nu mai aruncati pe nedrept cu noroi intr-un primar care din nimic face tot ce poate pentru orasul ce-l pastoreste. Problema cu cei care nu-si platesc caldura, gazele sau ce Dumnezeu nu-si achita cei din blocul cu pricina nu este din vina primarului ci este o meteahna locala (oamenii s-au obisnuit sa primesca gratis totul). Nasol de cei care-si platesc facturile dar nu mai au apa calda sau ce nu mai au. Cred insa ca nici ei nu vor mai fi buni platnici de-acum incolo.
  RESPECT PENTRU PRIMARUL DIN URICANI!

 • 27 iulie 2012 la 00:45
  Permalink

  mai,trecatorule daca este asa bun si nu-l meritam de ce nu ne lasa si sa se duca de unde a venit cu o plasa de 1 leu cum zice chiar el…..este asa de bun ca de la un datornic la toata lumea(de aia a plecat prima nevasta in italia)a ajuns bogatul uricaniului,hot,corupt si tiran si esti cam bine informat pentru un trecator…..LINGAULE

Comentariile sunt închise.