Aproape tot aparatul administrativ din Petrosani a supravegheat indeaproape felul in care decurge asflatarea uneia dintre artele aflate in centrul municipiului Petrosani. Primarul, viceprimarul si directorul serviciului Public de Administrare a Domeniului Public si Privat au verificat, mult dupa   orele de program, starea drumului. “Am tinut sa vedem la fata locului cum merge treaba. Este o artera centrala ce va fi asfaltata. Strada Aleea Poprului a fost cuprinsa in program si acum

ne-am consultat chiar si cu locatarii din zona, pentru a stabili cateva solutii comune”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Aceasta artera nu a fost decat plombata, dar lucrarile incepute luni se desfasoara deja in ritm alert.Imediat ce au fost scoase bordurile vechi, acestea au si fost inlocuite. Urmeaza asfaltarea propriu-zisa si amenajarea tortuarelor, care pe o parte vor fi ingustate pentru a permite parcarea masinilor. In plus, va fi amenajata si o noua parcare la intrarea pe artera.

Diana Mitrache