La Lupeni politistii din subordinea lui Liviu Dumitru dorm in papucii statului. Afirmatia nu este una gratuita sau cu rea-vointa si o sa imi dati dreptate dupa ce va relatez urmatorul caz semnalat de un cetatean. Luni spre seara o femeie, care ar fi angajata la Vodafone a fost atacata de un individ.

Barbatul intentiona sa o talhareasca pe femeie, dar pentru ca victima a opus rezistenta s-a trezit si cu un cutit la gat. Locul de desfasurare, la doi pasi de sediul politiei in zona cinematografului. Din fericire tanara a scapat doar cu rani minore, dar cu o sperietura groaznica. Incidentul a starnit insa ingrijorarea locuitorilor din zona si in special a femeilor, care au fost socate cand au auzit despre atac.

Vigilentul comandant Romeo Amuraritei s-a facut ca ploua, dar nu cu whisky cum este el obisnuit, cand a fost intrebat despre incident. In prima faza, mai exact marti. A incercat sa balmajeasca cateva vorbe, insa in cele din urma s-a lasat pagubas si a amanat raspunsul pentru a doua zi dimineata (nr.miercuri).

Domnul comandant Amuraritei s-a dat pierdut insa, proababil printre ruinele sediului Politiei pe care o conduce si nu a mai raspuns la telefon.

Daca il vedeti pe comandantul Amuraritei sunati la 112….obiecte pierdute. Alo, domnul Dumitru! Liviu Dumitru! Se aude….

Cat despre faptul ca acesti angajati ai statului in uniforma inca nu si-au dat seama ca sunt in slujba cetatenilor si sunt platiti de cetateni din impozitele si taxele pe care acestia le achita este o alta discutie. Filosofica pentru onorabilii domni purtatori de caschete.

Marius MITRACHE