Dorina Nitã: “Aceastã functie administrativã este nevoie sã nu mai fie, pentru a-mi putea consolida cariera profesionalã pe care o am”

Dorina Nitã, prima doamnã care a ocupat functia de viceprimar la Petrosani, a cerut sã se retragã din aceastã posturã. Nu va lãsa politica deoparte, iar cei de la Primãrie spun acum cã încã nu s-au gândit cine îi va lua locul. Dorina Nitã a fost prima femeie viceprimar si, la finele lunii septembrie, a cerut sã îi înceteze mandatul. Cererea a fost adresatã primãriei din Petrosani, iar motivele sunt legate de activitatea profesionalã a doamnei Dorina Nitã, activitate ce vrea sã o reia la catedrã. „Eu mi-am anuntat intentia de a demisiona din functia de viceprimar al municipiului Petrosani. Am … mai departe

Advertisements

Un comentariu la „Dorina Nitã: “Aceastã functie administrativã este nevoie sã nu mai fie, pentru a-mi putea consolida cariera profesionalã pe care o am”

  • 4 septembrie 2014 la 08:18
    Permalink

    Ce analfabeta: „Aceastã functie administrativã este nevoie sã nu mai fie, pentru a-mi putea consolida cariera profesionalã pe care o am”. Ce analfabeta…Cum adica? N-am priceput…o sa desfiintam functia „asta administrativa” ca sa poata ” doamna” sa-si consolideze „cariera” profesionala?

Comentariile sunt închise.