Dorina Nitã pãrãseste functia de viceprimar al Petrosaniului

Prima femeie viceprimar din istoria Petrosaniului, Dorina Nitã, PNL, pãrãseste a doua functie din administratia localã. O datã cu acestã veste s-au nãscut variante de urmasi politici. Cele mai credibile variante sunt: un viceprimar PDL, partid care are opt consilieri locali, sau unul PNL în conformitate cu noua structurã politicã ACL (PDL+PNL). Cea de-a treia variantã ar fi un consilier PSD, pentru cã au sase consilieri locali, doar cã de aici nu se prea bagã nici un consilier… În curând viceprimarul Petrosaniului, Dorina Nitã, PNL, va pãrãsi aceastã functie în favoarea celei de profesor universitar pentru care a sustinut un examen, conform regulilor din învãtãmântul superior. Dorina Nitã este prima femeie care a devenit viceprimar, … mai departe

Advertisements

2 comentarii la „Dorina Nitã pãrãseste functia de viceprimar al Petrosaniului

  • 3 septembrie 2014 la 11:12
    Permalink

    ACEASTA PERSOANA A FOST INEXISTENTA CA VICE PRIMAR SI CA OM POLITIC SINGURA EI CALIATE A FOST ACEEA DE FINA A PUSCARISULUI RUSANU DAN IN REST NIMIC INSIPIDA,INCOLORA,INODORA SI DIN CAUZA EI PNL PETROSANI A AJUNS IN SITUATIA GREA DE ASTAZI CIND BATE VINTUL PE LA SEDIU.

  • 3 septembrie 2014 la 16:48
    Permalink

    Nimeni nu renunta la doua mii de lei pentru functia de cadru didactic (si apropo; doamna Firtulescu, nu e profesor universitar, iar intre postul de cadru universitar si cel de ales local sau parlementar nu exista incompatibilitate; singura lipsa a incompatibilitatii….). A fost disponibilizata pe linie de partid datorita rezultatelor remarcabile in calitatea de vice si sef liberal. Se vede ca-i lipsa nasu Rusanu, nu???

Comentariile sunt închise.