Drumarii s-au apucat serios de treaba, la Petrosani. In prezent se lucreaza concomitent pe mai multe strazi ale municipiului, care au nevoie de reparatii.

Programul de asfaltare cuprinde mai multe zone si se va intinde pe toata durata primaverii. “In acest moment lucram pe strazile Universitatii si Horea si Closca. Ele sunt prinse in programul de reabilitare si modernizare a drumurilor din nordul Petrosaniului  pe fonduri europene. Se va turna covor asfaltic, se fac spatiile verzi, trotuarele si tot ceea ce trebuie la infrastructura unui drum. De asemenea, lucram si la repararea drumului catre Parang, adica pe strada Maleia”, ne-a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

Cele mai ample lucrari se desfasoara pe drumul de la Universitate, ca parte a proiectului inceput spre finalul anului trecut.  Pentru ca muncitorii sa poata lucra mai repede, accesul auto a fost oprit, chiar daca soferii nu s-au aratat fericiti. “Nu putem sa turnam asfalt fara sa oprim circulatie. Este un disconfort, dar nu dureaza decat maxim o zi, doua. Nu putem sa lucram altfel”, a mai spus primarul Petrosaniului.

Luiza Andronache