Telescaunul din Parâng nu aduce bani la buget

Încasãri zero la telescaunul din Parâng. Sezonul de varã nu este unul care sã îi atragã pe potentialii turisti în zona Parâng. Doar aerul curat de munte si plimbãrile pe creste nu sunt motive suficiente pentru a face din Parâng o statiune turisticã atractivã si vara. Astfel, telescaunul care duce la munte vara este mai mult oprit. “Perioada verii este o perioadã chiar moartã din punct de vedere al încasãrilor, adicã nivelul acestora este incomparabil mai mici cu cel înregistrat în lunile de iarnã sau în lunile în care este zãpadã si cei care iubesc sporturile de iarnã merg în masivul Parâng pentru a schia sau pentru a practica alte sporturi de iarnã”, a declarat Dorina … mai departe

Advertisements

2 comentarii la „Telescaunul din Parâng nu aduce bani la buget

  • 22 iulie 2014 la 07:02
    Permalink

    sintem siguri ca de acum celebrul ts 3 facut cadou de primarie actionarilor de la cabana rusu o sa aduca profit…..dar nu pentru comunitate ci pentru clanul gardean si asociatii.

  • 22 iulie 2014 la 08:55
    Permalink

    In conditiile in care zona misuna de oportunisti cu interese personale, camerele web stau mai mult inchise (pentru a nu se vedea ce fac Gardean, Serafinceanu etc. in Parang), nu e de mirare ca nimeni nu urca la munte… Oricum telescaunul asta trebuie desfintat (intrucat este interzisa intersectarea a doua teleferice), pentru a face loc TS3-ului, asa ca trebuie gasite motive… Bravo Primarie si functionari ai acesteia, esti o afacere de familie a mafiei locale!!!

Comentariile sunt închise.