Vinovatii sa plateasca!

Primarul Gheorghe Ile s-a suparat teribil, iar acum cauta sa traga la raspundere pe cei care au facut atat de prost acoperisul de pe fabrica de confectii, care joi dupa-masa a fost pur simplu luat de vant si aruncat in strada ca pe o coala de hartie. Grinzile de lemn si tabla, in cadere au rupt stalpi si cabluri de telefonie, internet si electricitate, iar drumul a fost blocat circa 3 ore.

De altfel, putin a lipsit sa nu aiba loc si o tragedie.

Din fericire, niciun om nu a fost prin sub daramaturi. Acum, responsabilii din cadrul primariei vor lua legatura cu patronul fabricii, un cetatean italian, precum si cu cel care a facut lucrarea la acoperis.

“A fost o vijelie scurta care a luat acoperisul de pe fabrica de confectii, a rupt un stalp de alimentare cu energie electrica, a afectat internetul, telefoanele si tot ceea ce este aici. Trebuie sa remarcam faptul ca acoperisul nu a fost bine facut de l-a luat vantul. Nu se poate asa ceva. O sa trimit comisia care sa verifice modul cum acoperisul a fost prins de structura de rezistenta a cladirii si, sigur, sa atragem atentia si sa dam amenda. Pe asta am intrerupt circulatia… ”, a declarat Gheorghe Ile, primarul Municipiului Vulcan.

De altfel, aceasta a fost o situatie unica la Vulcan, cand pentru prima data au fost convocate atate forte de interventie.

“Au mai fost probleme de acest fel, dar nu atat de dure incat sa convoc tot comandamentul de urgenta al Municipiului Vulcan”, a mai spus Ile.

Luiza Andronache

 

Advertisements