Consiliul Local Vulcan are un nou membru in persoana lui Cristina Izsak, din partea PNL.

Liberalii au incercat validarea altui consilier pe postul eliberat de Tudorel Carasel prin demisie, de aproape 5 luni, insa  din cauza tensiunilor politice dintre putere si opozitie, acest lucru nu s-a intamplat decat la sfarsitul saptamanii trecute, in sedinta aferenta luni martie.

Inainte de depunerea juramantului, surprinzator, insa, dar membrii din partea puterii i-au urat bun venit  in Consiliul Local liberalei Cristina Izsak.

“Vreau sa va asigur inca o data, stimata colega, ca noi, cei din PDL, nu avem nimic cu persoana dumneavoastra. Daca nu ne-am exprimat votul pana acum, a fost pentru a da o egalitate fata de colegii dumneavoastra din partid, care nu au votat la unele proiecte pentru, spunem noi, binele comunitatii. Astazi, va promitem ca va vom vota si va urmam bun venit in Consiliul Local si consideram ca putine lectii de moralitate, nu strica”, a afirmat viceprimarul Angela Stoica.

Aceasta a fost prima sedinta ordinara la Vulcan din ultimele 6 luni, care s-a dus pana la bun sfarsit, fara sicanari din partea celor doua tabere.

Luiza Andronache