“Nu avem terenuri de vanzare”

Terenurile din Parang nu sunt de dat! Primaria Petrosani a stopat actiunile de vanzare si concesionare a terenurilor disponibile din din cadrul statiunii. Cele mai multe parcele de pamant, insa, au fost date cu multi ani in urma si nu de putine ori s-a vorbit de modul in care acestea s-au atribuit sau licitat.

„Am suspendat aceste concesiuni in Parang, pentru ca dorim intai sa implementam proiectul cu domeniul schiabil si dupa aceea sa vedem ce vom face in continuare pe aceasta linie a concesiunilor”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

Oricum, administratia locala, la acest moment mai are foarte putine terenuri disponibile in zona montana, care, insa s-ar licita cu sume grele din partea celor care vor sa aiba o casa, hotel sau sa dezvolte vreo afacere in viitorul domeniu schiabil. De cealalta parte, la Vulcan, licitatiile de-abia incep. Prima strigare se va face in vara acestui an, atunci cand primaria pune la bataie 215 parcele de teren. Aici, din 61 de cabane construite de-a lungul timpului,  doar doua sunt autorizate.

Luiza Andronache

Advertisements

3 comentarii la „“Nu avem terenuri de vanzare”

 • 2 aprilie 2012 la 03:38
  Permalink

  VINDE TI TOT LA GARDEAN ..INCLUSIV TELEGONDOLA …NUMAI AFACERI SI MIZERII FAC ACTUALII ALESI

 • 2 aprilie 2012 la 06:11
  Permalink

  Interesant de vazut cine a initiat proiectul de hotarare CL,CARE A FOST RESPINS de consilierii opozitiei.Nu cumva a fost initiat de primar,care a vrut sa dea Parangul dupa ce primaria investea banii nostri din buget si din imprumutul contractat.Numai minciuni si afaceri oneroase

 • 2 aprilie 2012 la 15:32
  Permalink

  Ati impartit totul intre voi si acum,mucles pentru restul lumii.
  Banditilor,chiar credeti ca veti scapa asa usor?

Comentariile sunt închise.