Directorul executiv al AJOFM Hunedoara, trimis în judecatã pentru conflict de interese

6Directorul executiv al AJOFM Hunedoara, Iorgovan Velichi Vasile Constantin a fost trimis în judecatã de procurorii Sectiei de urmãrire penalã din cadrul Parchetului de pe lângã Curtea de Apel Alba Iulia pentru comiterea infractiunii de conflict de interese. În rechizitoriul întocmit, procurorii i-au retinut directorului executiv al AJOFM Hunedoara faptul cã, în cursul anului 2012, în calitate de director executiv al AJOFM Hunedoara a încheiat, … mai departe

Advertisements

2 comentarii la „Directorul executiv al AJOFM Hunedoara, trimis în judecatã pentru conflict de interese

 • 30 mai 2014 la 14:18
  Permalink

  Mare lichea a judetului Hunedoara acest Iorgovan care ne crede pe toti prosti atunci cand spune ca nu stia despre ginerele sau ca este asociat in firma cu care AJOFM Hunedoara a incheiat un contract prin incredintare directa. Oare, tot asa ne spune ca nu stia daca Iorgovan Luiza este sotia sa atunci cand era salariata la Mediu in timp ce obtinea salarii si de la firma Thumende di Petrosani ce derula un proiect in parteneriat cu AJOFM Hunedoara pe bani europeni??? La minciunile lui Iorgovan Velichi si Pinochio din poveste ar deveni invidios.

 • 1 iunie 2014 la 08:53
  Permalink

  Ca sa vada toata lumea ce caracter infect are acest individ in Mesagerul declara ca nu stia nimic si ca nu s-a ocupat el de intocmirea actelor, in stilul caracteristic ca de fiecare data,incearca sa dea vina pe alte persoane. Este atat de prost (prost facut gramada)incat sustine ca firma ginerelui sau a iesit in pierdere. BOULE, esti trimis in judecata pt.conflict de interese nu pentru ca ai furat, dar iar te-ai dat de gol, daca asta faci zi de zi de la proiecte pana la hartia xerox, ai tinut sa te dezvinovatesti ca nu ai furat.Ce bine iti sta ca sot, tata,si bunic sa fi acuzat ca un gainar in casa ta de la Saulesti si casele fiicei tale care lucreaza la Banca si in cazul unui control ANI nu poate sa justifice provenienta veniturilor. Pe ginerele tau, care lucra la Orange, l-ai pus sa-si dea demisia, sa-si faca firma si sa praduiti bani pe proiecte si mai nou si fonduri publice.
  Cum ai tupeul sa spui ca nu stiai ca ginerele tau face lucrarea cand era de dimineata pana seara la tine in birou.Acum vrei sa tragi dupa tine pe cel de la achiziti, juristi…Ai un tupeu infect, crezand ca, la proces, aceste persoane cand or sa vada ca le este pusa in joc cariera o sa taca. Vrei sa dai cu noroi in munca unor oameni, ca sa scapi tu, nemernic ce esti! Pedeapsa pt. conflict de interese in Codul Penal este de la 6 luni la 5 ani. Indemn, pe aceasta cale ca toti lucratorii din cadrul AJOFM sa ia atitudine in fata d-lui PORCOVAN VASILE.

Comentariile sunt închise.