Peste 100 de persoane s-au inscris sambata in Partidul Poporului-Dan Diaconescu, in cadrul unei manifestari publice, prima de cand noul presedinte, Haralambie Vochitoiu a preluat conducerea organizatiei judetene. Toti cei care au devenit membri ai PP-DD au fost prezenti si au semnat adeziunile de intrare in partid.

“Astazi (nr: sambata) avem prima intalnire publica si este momentul zero. De acum inainte trebuie sa facem tot ce putem ca sa castigam alegerile. Avem misiunea sa castigam alegerile, sa salvam Romania. Suntem decisi sa castigam alegerile in toate localitatile din Valea Jiului. Eu sunt candidatul partidului la presedintia Consiliului Judetean si cred ca vom face o figura frumoasa. Nu suntem ruda saraca de pe scena politica a judetului Hunedoara si o sa ne prezentam in campanie cel putin la fel de bine ca si celelalte partide politice”, a declarat Haralambie Vochitoiu.

Presedintele PP-DD, Haralambie Vochitoiu a tinut sa le transmita noilor membri ca vor avea o misiune foarte grea in perioada imediat urmatoare si ca inainte de a cere de la partid ceva trebuie, fiecare in parte, sa se gandeasca ce poate da acestui partid.

Marius MITRACHE