Noul presedinte al PP Hunedoara are deja nume de scena: ”Hary OTV”

Haralambie Vochitoiu va fi uns astazi presedintele PP-DD Hunedoara. Acesta spune ca multi l-au urmat, printre care – a confirmat – si fostul vicepresedinte PSD, Dorina Plescan si consilierului local Doina Popescu.

Vineri, seara tarziu, s-a stabilit: Haralambie Vochitoiu presedintele filialei judetene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Multi banuiau avand in vedere ascensiunea partidului si experienta lui Vochitoiu.

Sambata, la conferinta de presa a PP-DD a uneiei dintre cele doua filiale judetene, de la Petrosani, ne-am asteptat ca noul presedinte sa fie prezentat. Raj Tunaru, liderul PP Valea Jiului, a recunoscut ca au fost discutii de principiu, pentru numirea fostului presedinte al PSD Petrosani, Haralambie Vochitoi, in fruntea judetului, dar ca numirea echipei judetene va fi numita oficial, luni (astazi – n.n.), in prezenta secretarului general al PP  si presedintele al acestui partid. Haralambie Vochitoiu a declarat ca sunt foarte multi cei care l-au urmat in PP, dar vor mai urma. Acesta a confirmat si numele fostului vicepresedinte al PSD Petrosani, Dorina Plescan si al consilierului local Doina Popescu. ”Sunt multi cei care au venit alaturi de mine. Nu as putea sa dau acum nume pentru ca sigur as omite dintre ei. Lasati-mi cateva zile si va voi spune.

Vreau sa precizez un lucru. Vreau sa fac ce face si presedintele Dan Diaconescu, adica o viata mai buna. Nu vrem sa facem circ, ci o viata mai buna. Sa avem oameni mai buni si sa facem lucruri mai bune. Echipa care a fost, a realizat o etapa foarte importanta, iar acum urmeaza consolidarea si structurarea in interior pentru a deveni o forta. Deci se trece la urmatoarea etapa. Avand in vedere ca am experienta si pregatirea necesara, alaturi de oamenii pe care i-am gasit aici si care vor mai veni, vom gasi solutii pentru a obtine voturile cetatenilor din judet”- a declarat Haralambie Vochitoiu.

Carcotasii i-au si gasit o porecla fostului presedinte PSD al Petrosaniului, actual lider PP – DD, ”Hary OTV”. In randul unei anumite parti a populatiei, porecla poate fi de mare impact.

Desi se spune ca Vochitoiu va fi candidatul PP pentru Consiliul Judetean, se stie ca acesta isi doreste sa ajunga senator.

Ca Haralambie Vochitoiu s-a orientat bine si ca oferta a fost atractiva o dovedeste cresterea acestui partid de la zi la zi. Vadit surprins de valurile de cetateni care vin in PP, Raj Tunaru pare ingrijorat. ”Inteleg ca suntem un partid nou pe scena politica si ca oamenii asi pun mari sperante in noi, ca suntem ultima solutie pentru ei, dar ma ingrijoreaza aceasta avalansa pentru ca este greu de gestionat intr-un timp atat de scurt cat a mai ramas pana la alegerile locale. Apoi constientizez responsabilitatea uriasa care o da o asemenea incredere a oamenilor” – a declarat Raj Tunaru, presedinte PP Valea Jiului.

Candidatul PP, pentru fotoliul de primar al Petrosaniului, Ion Toma, a precizat ca media pe zi este de 20 de persoane. ”Din toamna anului trecut, stau la partid intre oara 10,00 si 14,00 si va spun, este pelerinaj. Completeaza adeziuni,  isi spun pasurile, aflam cine sunt si de ce au venit in partid” – a declarat Ion Toma. Acesta si-a prezentat, sambata, modul de lucru si un program electoral, dar a facut mentiune ca daca va aparea intre timp un candidat mai bun, cu notorietate mai mare, el se va da la o parte.

Ileana Firtulescu

Advertisements

13 comentarii la „Noul presedinte al PP Hunedoara are deja nume de scena: ”Hary OTV”

 • 18 martie 2012 la 19:37
  Permalink

  In sfarsit si-a gasit si Hary locul.Nimic nu i se potriveste mai bine ca PP-DD.Ce ti-e si cu foamea de parvenire.Partid de KAKAt pres de KAKAt.

 • 18 martie 2012 la 19:40
  Permalink

  PPDD SLUGA PDL.DAN DIACONESCU SLUGA LUI BASESCU

 • 18 martie 2012 la 21:38
  Permalink

  Daca „politiceni” ca Vochitoiu si Tunaru Raj vor sa sa reprezinte cetateni in politica („sa lucreze spre binele cetatenilor”)atunci si eu ma fac popa catolic.

 • 19 martie 2012 la 05:02
  Permalink

  „valea jiului”=mona rizi=hotie=parnaie-mai taca-ti fleanca

 • 19 martie 2012 la 05:25
  Permalink

  Daca Vochitoiu stie sa taca bine – cand e de tacut, nu sa vorbeasca mult si prost, cum a vorbit in trecut, va castiga alegerile pe judet sau un loc doi ce-i va permite sa faca jocurile.Si nu sunt un admirator…

 • 19 martie 2012 la 05:33
  Permalink

  Hari ai luat medicamentele de inima ???

 • 19 martie 2012 la 07:00
  Permalink

  VA ESTE FRICA DE POPOR ,SUNTEM CEI DATI LA O PARTE DE RECHINI, DAR SUNTEM MULTI SI VOM DISTRUGE CARACATITA

 • 19 martie 2012 la 11:38
  Permalink

  e plina lumea de nebuni. pai bine mai fratilor de ce sunteti nebuni si il atacati pe vochitoiu. Ati mai auzit voi ceva despre psd de cand sarpele cu ochelari l-a muscat pe la spate pe hari. E un lucru foarte bun pentru valea jiului ca hari a intrat din nou in politica. ASA NE VA SCAPA DE RIDZI SI DE PDL. Bravo hari e timpul sa aduni tot poporul din valea jiului alaturi, pentru a infaptui REVOLUTIA POPULARA SA SCAPAM TARA DE NEBUNI SI DE LICHELELE PEDELISTE. DACA VA E FRICA DE POPOR LA ZDUP CU VOI, ACOLO UNDE VA E LOCUL.

 • 19 martie 2012 la 11:58
  Permalink

  Raj Kapur sau Raj TUN si Harry Po(r)tter zis si Harry Tzeapa si DD TV- televiziune sustinuta „din umbra” de un mason celebru. Veti mai auzi de asa ceva…

 • 19 martie 2012 la 13:49
  Permalink

  Pentru „camera veb”:Da ai dreptate sunteti multi dar si………foarte prosti.Dixit

 • 19 martie 2012 la 14:39
  Permalink

  PSM, PSD, PPDD. 3 partide in 10 ani. Cam miroase a traseism evolutia domnului Hary sau in cazul lui nu se pune? Sa nu spuna ca a venit la PSD din PSM prin fuziune ca nu tine. El a fost cumparat de PSD cu postul de la AJOFM cu 1 an inainte de fuziune pentru ca era nevoie de votul lui din CJ Hunedoara. Este treaba lui ce face dar ciocu mic si fara lectii de morala fata de altii. Vezi Hary unii se pricep la politica si mai stiu din cand in cand sa te puna la punct.

 • 19 martie 2012 la 16:34
  Permalink

  Ce a facut HARRY pentru fraieri?? S a imbogatit pe spatele lor,tragand tepe prostilor la fel ca si Tunaru Raj-Kapur. Hotilor la puscarie cu toti,indiferent de culoarea politica. Ati jefuit si distrus tara asta si acum vreti din nou la „ciolan”?? Traiasca „CENZURA” acestui ziar de cacat. Traiasaca „masoneria care a distrus Romania!” ADEVARUL E TOXIC!!! Pentru „stim noi cine”,dar aveti rabdare ca vor iesi multe adevaruri la suprafata cat de curand….despre multe lucruri!

 • Pingback:carcotasii | iTube – Powered by iWooho.com Online Movies

Comentariile sunt închise.