Viceprimarul de la Aninoasa, liderul opozitiei de aici, are un gust amar in ultima vreme când realizeaza tot mai mult ca nu este el candidatul Aliantei USL pentru functia de primar al orasului.

Dezamagirea este starea care-l incearca in ultimul timp.“Am remarcat si eu asta, in special pe paginile de Facebook, dar din câte stiu eu, negocierile PNL – PSD continua. Intradevar, nu pot sa zic ca e o situatie care imi place.. Ma asteptam la asta, pentru ca in politica prima data sunt luptele de culise, dupa care incepe campania electorala”, a declarat Mihaita Nistor, viceprimarul Orasului Aninoasa.

La inceputul anului el s-a aratat optimist la gândul ca se afla in carti pentru candidatura la aceasta functie. In ultimul timp, insa semnele il arata ca favorit al liderilor de la judet pe actualul secretar Nicu Dunca din partea PSD. Chiar si asa, Nistor spune ca nu poate accepta aceasta idee si ca nu va vota nici cu Dunca si nici cu Botgros. “Primul gând care imi vine acum este acela ca daca nu voi fi eu candidatul USL, ma voi retrage total din viata politica. Poate pe parcurs o sa-mi vina alte idei”, a mai spus Nistor.

Luiza Andronache