Contraatac la 12.000 mp spatii comerciale si la stocuri de 80 miliarde lei

O data cu finalizarea sondajelor de opinie ale PSD, PNL, au inceput si atacurile impotriva liderilor. Primul a fost Ioan Rus si SOCOM Unirea, pe care o conduce si care ar fi o prada bogata pentru unii, declara chiar Ioan Rus, presedinte PSD Petrosani. Presedintele S.C. SOCOM Unirea Societate Cooperativa din Petrosani, Ioan Rus, considera ca a inceput campania electorala si, fireste, au inceput si atacurile in presa, doar ca acestea nu se bazeaza pe realitate, ci doar pe speculatii in ceea ce priveste situatia economica a Cooperativei Unirea. Cauza, spune Rus,care este presedinte PSD Petrosani, sunt cele trei sondaje de opinie si, mai mult, SOCOM este o prada tentanta.

”Consider ca a inceput campania electorala si dupa cele trei sondaje de opinie, care s-au finalizat duminica, luni a inceput deja campania si ma astept, cum e firesc, ca de azi pana la alegeri sa am fericirea sa fiu improscat cu noroi,

probabil pentru faptul ca prezint un pericol pentru unii si pentru intentiile lor.

SOCOM Unirea este o societate privata, apolitica – nici unul dintre administratori nu este membru al PSD. Nu vad de ce libertatea unui om de a face politica este asociata cu firma in care lucreaza. Ma bucur ca distribuirea gratuita a unor ziare cu un articolul defavorabil prin unitatile societatii, pe care o

conduc de aproape 25 de ani, ii va face pe colegii mei sa inteleaga ca gandurile ascunse ale unor oameni de bine nu au nimic de a face cu viitorul lor.

O societate cu 12.000 mp de spatii comerciale ar fi o prada bogata pentru vulturii care asteapta de atata vreme la orizont.

Datoriile firmei, invocate in articolul distribuit, nu reprezinta un pericol, asa cum prevad unii. Aceste datorii sunt cuprinse intr-un contract de esalonare cu Ministerul Finantelor, iar o firma ca SOCOM, care se situeaza, ca marime a cifrei de afaceri, in judetul Hunedoara pe locul 12, cu un patrimoniu imens si cu 400 locuri de munca, pe care nu le-a diminuat in perioada de criza, apoi clasarea pe locul 50 in ierarhia obligatiilor

fiscale, nu denota o tragedie, dupa cum se doreste sa se induca. Pentru aceste vremuri, dimpotriva!

Avem peste 150 puncte de lucru, cu stocuri personale de marfa la valori foarte mari, peste 80 miliarde lei vechi, care acopera de peste 10 ori aceste datorii. Cred ca cei care lucreaza in aceasta societate nu pot sa-mi impute altceva decat ca respectarea legii este o obligatie a tuturor, iar hotararile in cadrul actualei firme se iau de catre membrii cooperatori fara nici o imixtiune politica, chiar daca unii ar dori acest lucru” – a precizat, cu documentele pe masa, Ioan Rus, presedintele SOCOM Unirea Petrosani.

Ileana Firtulescu

 

Advertisements

11 comentarii la „Contraatac la 12.000 mp spatii comerciale si la stocuri de 80 miliarde lei

 • 14 martie 2012 la 22:07
  Permalink

  Nu va faceti probleme d-le Rus pentru un articol scris la comanda intr-un ziar de rahat al unui nimeni care este Docea.Asta-i stilul casei,a mai scris el de multi de-a lungul timpului tot felul de porcarii.Noroc ca nu prea-l baga lumea in seama.

 • 15 martie 2012 la 06:29
  Permalink

  Adevarul ca Docea indeplineste in municipiu o functie medicala. Doar prin comparatie cu el ne putem da seama ce diferiti sunt oamenii intre ei. Iti multumim Doamne ca nu semanam cu Docea.

 • 15 martie 2012 la 06:32
  Permalink

  Asa domn presedinte. Era cazul sa iesiti la atac pentru ca altfel ne digera vulturii astia care fura de ani buni in Petrosani.
  Sfat. A doua zi dupa ce trag ei un cartus scoateti si dvs de la naftalina cate un document despre baietii destepti din zona sa vada ca nu suntem chiar asa moi cum cred ei. Hotii naibi.

 • 15 martie 2012 la 07:50
  Permalink

  Revin. Am uitat. Dl. Presedinte va rog sa-i dati si la Dl. CD o poza mai actual ca el are una din 96.

 • 15 martie 2012 la 08:07
  Permalink

  coco, piticule stai linistit ca mai urmeaza! asa e nu-l baga nimeni in seama numai rus a venit repede sa se planga la cronica.de ce nu a dat drept la replica daca e asa corect?

 • 15 martie 2012 la 08:24
  Permalink

  mitrache, asa cum esti tu corect , nu vei lasa un comentariu cu un atac la colegii tai din presa. nu e bine!

 • 15 martie 2012 la 12:35
  Permalink

  Cataline vezi ca ai gresit site-ul. Posteaza frate la tine pe site.

 • 15 martie 2012 la 14:19
  Permalink

  SOCOM UNIREA = 2000 voturi pentru IOAN RUS sa mai facem si noi lucrari in orasul asta ca pana acum numai baietii destepti ai PDL din toata tara au facut iar noi am stat ca fraieri si am platit taxe si impozite in Petrosani.
  PSD + SOCOM UNIREA = VICTORIE

 • 15 martie 2012 la 16:09
  Permalink

  Un avorton de tip Docea sa gasit sa scrie si el un articol pe hartia igienica care se numeste Ziarul Vaii Jiului.Bineinteles ca ,in conformitate cu structula lui morala,a scris in functie de cat de mare ia fost pusa friptura in farfurie,intru-cat i-i sunt cunoscute pretentiile .Tipul se crede destept si frumos,dar in realitate este un libidinos si marginat intelectual.Chiar si stilul pe care i-l adopta in emisiunile Tv.la anemicul post de televiziune Kapital FM creeaza ilaritate prin faptul ca se straduieste din rasputeri sa-l imita pe incomparabilul cu el,Mircea Badea de la Antena 3 .E mult pana departe avortonule.

 • 15 martie 2012 la 17:54
  Permalink

  mitrache, lasa toti cretinii sa posteze si sa-si bata joc de alti colegi ! sa nu uiti!

 • 16 martie 2012 la 07:41
  Permalink

  Fratilor, ce se mai aude de „programele de calificare europene” (cum sa nu!) ale lui Vochitoiu? Umbla vorba prin targ ca nu sunt recunoscute diplomele nici in Tg Jiu, nici in Severin, nici in Timisoara sau Craiova. Sunt respinsi peste tot unde se duc oamenii sa se angajeze. De ce? Nu are cu cine sa predea si nu-i sunt recunoscute calificarile. Normal, nu? Vom reveni.

Comentariile sunt închise.