In duelul sondajelor dintre aliatii Miscarii Populare apare si PRM, care inseamna Costel Avram. Acesta spune ca este o greseala… Multe declaratii contradictorii dupa conferinta de presa a UNPR-istului, Mircia Muntean, si ale presedintelui filialei judetene a PDL, Dorin Gligor. Ca Mircia Muntean este o figura pitoreasca, nu mai incape indoiala, dar in declaratia facuta presei de Dorin Gligor apare PRM, care PRM, de asemenea se stie, este Costel Avram.

Va redam cronologic declaratiile ”impricinatilor”.

Mircia Muntean, primarul Devei: „Se va mai face un sondaj, iar apoi vom hotari unde voi candida la alegerile din iunie. Daca voi fi desemnat candidat la presedintia Consiliului Judetean, le voi multumi devenilor si le las mai multe investitii in derulare. Devenii stiu ce primar sa-si aleaga. Le voi spune, doar sa aiba grija sa nu voteze presul… Stau in sondaje mai bine decat actualul presedinte al Consiliului Judetean. Eu am 46 la suta intre preferintele hunedorenilor, el are 40 la suta”.

Dorin Gligor, lider PDL Hunedoara:  ”si in judetul nostru vor fi facute aceste sondaje. La Deva, vor intra in competitie candidatii PDL, Mircea Borca, cel al UNPR si de la USL. Dintre cei care vor ataca postul de presedinte al Consiliului Judetean, vor fi testati candidatii de la PDL, UNPR, PRM si UDMR” -consemneaza Sorina Popa in Mesagerul Hunedoarean.

Costel Avram, presedinte PRM Hunedoara: ”Daca m-au bagat in sondajul lor, nu-i nici o problema, poate vor sa compare potentialii favoriti. Clar, nu avem nici o legatura cu Miscarea Populara. Dar cred ca este o greseala. Poate o fi vrut sa spuna PNG in loc de PRM. Iar PRM nu face nici o alianta, merge singur la alegeri. Repet: nu avem nici o legatura cu Miscarea Populara”.

Mare e vanzoleala si haosul pe scena politica locala!

Ileana Firtulescu