Tiberiu Cozma – liderul minerilor, Petre Nica sef la Muntele

Petre Nica a fost ales presedinte al celui mai reprezentativ sinbdicat din inerit,”Muntele”. Nica, însã, chiar dacã a fost acceptat sã vinã cu steagul alb la Lonea de principalul sãu contra-candidat, tot nu e considerat cã a jucat corect. Cel putin asa sustine Tiberiu Cozma, care spune cã diferenta de voturi între ei a fost foarte micã, iar Nica a fost ales de „prietenii” lui de la Mintia, de la Preparatie si de la Compania Huilei. Mai mult, în opinia lui Cozma, Nica a fost ales cu… ARTICOLUL COMPLET IL PUTETI CITI IN EDITIA TIPARITA

Advertisements

4 comentarii la „Tiberiu Cozma – liderul minerilor, Petre Nica sef la Muntele

 • 7 noiembrie 2013 la 21:31
  Permalink

  sa se duca la pensie cozma ,a pierdut pe mana lui ,lonea la tradat ca nu-l mai vor.

 • 8 noiembrie 2013 la 07:03
  Permalink

  cozma trebuie sa dovedeasca ca este vertical si corect stia dinainte cine voteaza dar se pare ca a fost tradat chiar de apropiati ai sai la livezeni a obtinut ff putine voturi,enache pe post de iepure in aceasta schema a mai ciupit si el ceva,probabil ca si implicarea directorului zamfir deloc popular intre mineri l a facut sa mai piarda niste voturi iar posibila apropiere de zoltan lakatos caruia minerii i au dat eject l a tras si ea in jos,fruntea sus si nu stricati unitatea sindicala dl cozma.

 • 8 noiembrie 2013 la 08:07
  Permalink

  Ma intreb cum poate Nica Petre sa fie Liderul Sindicatului Muntele cand la mina Lupeni unde este Presedinte sunt 4 sindicate?Ce credibilitate are dumnealui cand nu reuseste sa uneasca sindicatele de la mina lui, daramite sa conduca 3640 de mineri.Cozma are cel mai mare sindicat de la Muntele si implicit Lonea, iar minerii chiar au fost cu el si vor fi in continuare.

 • 9 noiembrie 2013 la 14:08
  Permalink

  Toti sunt niste hoti ordinari

Comentariile sunt închise.