Partidul lui domnu` Dan, tot mai mic

Alti doi membri marcanti ai Partidul Poporului Dan Diaconescu si-au dat demisia din partid, asta dupã ce recent alti parlamentari au renuntat la partidul mov. În actualul ritm de migratie politicã, pînã la sfîrsitul anului partidul lui domnu Dan va rãmîne doar cu un membru…. Haralambie Vochitoiu!

Ultimii care au pãrãsit Partidul Poporului sînt deputatul bãcãuan Ioan Melinte care si-a si anuntat trecerea în grupul parlamentar PSD. Respectiv senatorul PPDD de Arges, Iulian Cristache care a plecat spre UNPR.  Pînã acum au plecat din grupul PPDD,  19 parlamentari.  „Vrem sã dãm un mesaj de unitate si a spunem cã noi, cei care formãm grupul PPDD conlucram perfect în activitatea parlamentarã”, declara, exact în urmã cu trei sãptãmîni, deputatul Ioan Melinte, într-o conferintã de presã cu ocazia vizitei de lucru a liderilor de la centru ai PPDD.

În acest moment, din grupul parlamentar PPDD de 48  de deputati si 20 de senatori alesi în 2012, au mai rãmas 31 de deputati si 18 senatori.

Marius Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Partidul lui domnu` Dan, tot mai mic

  • 19 septembrie 2013 la 08:23
    Permalink

    Si Haralambie Vochitoiu ar pleca de la PPDD dar nu mai are la care partid sa mearga, pentru ca a trecut aproape pe la toate si nu-l mai primeste nimeni in afara, probabil, de UDMR dar trebuie sa invete Limba Maghiara si pentru el e greu acest lucru, la varsta pe care o are, mai ales ca nici Limba Romana nu o stie prea bine.

  • 19 septembrie 2013 la 14:09
    Permalink

    Daca ii pun aia de la rosi montana un lingou intr-o plsa de rafie o vinde sentorul resturillor si pe masa mare. Halal

Comentariile sunt închise.