Proaspãt exclus din PDL, primarul Petrilei, Ilie Pãducel, are o singurã optiune politicã, repsectiv PSD. Desi sustine cã a  fost curtat politic inclusiv de liberalii petrileni, care l-ar dori înregimentat în rândurile lor, lucrurile stau putin altfel, pentru cã oferta a fost fãcutã în urmã cu mai bine de un an, iar Pãducel a cam pierdut trenul.

Exclus recent din PDL pentru cã ar fi jucat sla douã capete – ceea ce, pânã la urmã, îi convine de minune – primarul Petrilei, Ilie Pãducel, are o singurã optiune politicã realã care sã-l ajute sã continue cariera începutã în urmã cu zeci de ani, respectiv PSD. Ilie Pãducel sustine cã a fost contactat de mai multe partide care l-ar dori înregimentat în rândurile lor, printre care si PNL Petrila, organizatie condusã de Costel Avram. Numai cã lucrurile par sã stea putin diferit de modul în care le-a prezentat public Pãducel. E drept, invitatia a existat, dar asta înainte de alegerile locale din 2012, când primarul nu a onorat-o si… a pierdut trenul. „Am avut, într-adevãr discutii cu primarul Ilie Pãducel, dar pentru a  organiza Ziua Recoltei. Sub nicio formã nu i-am fãcut invitatia de a intra în PNL, mai ales cã stiam cã e mai apropiat de PSD.

Ca director al ApaServ vorbesc cu el în fiecare zi, chiar si de douã – trei ori pe zi, dar nu i-am lansat invitatia de a trece la PNL”, a precizat presedintele PNL Petrila, Costel Avram, care este si coordonatorul organizatiilor PNL din Valea Jiului.

Ilie Pãducel este cel mai longeviv primar din Valea Jiului, el având la activ cinci mandate. Ilie Pãducel, a fost exclus din PDL la finele sãptãmânii trecute, ca urmare a unei decizii a Consiliului de Coordonare al organizatiei judetene a partidului.

Carmen Cosman