9Emotii si planuri mari pentru noul city-manager al orasului Petrila. Luni, 2 august, a fost prima zi de lucru a lui  Ciprian Preda, noul city-manager al localitãtii. Noul city-manager spune cã prima zi de lucru a fost una cu emotii.

”Cu mari emotii am început, chiar dacã îi cunosc si am lucrat sapte ani împreunã cu colegii, dar pentru noua functie emotiile sunt mari”, a spus Ciprian Preda, city-managerul orasului Petrila. City-managerul de la Petrila are câteva obiective trasate pe care vrea sã le ducã la îndeplinire. Experienta de sapte ani din cadrul administratiei locale îi conferã un avantaj pentru functia pe care o detine în prezent.

”Mã ocup în continuare de lucrãrile de investitii din oras împreunã cu fostii colegi din biroul de achizitii si investitii, de serviciul voluntar pentru situatii de urgentã si în general de toatã partea tehnicã, ce înseamnã lucrãri de  reparatii, lucrãri curente, lucrãri de investitii de pe raza orasului. Mã ocup si de proiectele pe fonduri europene, în continuare cu echipa de proiecte. Mã ajutã pentru cã acumularea de cei sase ani în cadrul biroului de investitii a fost mare, alãturi de colegii cu care am lucrat, cu domnul primar, cu conducerea primãriei”, a mai spus city-managerul orasului Petrila.

Ciprian Preda a obtinut 97 de puncte din 100 la proba scrisã, iar la interviu acesta a fost notat cu 95 de puncte. Rezultatul final a fost de 96 de puncte, acesta fiind declarat admis. De precizat este faptul cã Ciprian Preda a fost singurul candidat pentru postul de city-manager asta dupã ce si fostul administrator public Dorin Curtean si-a depus dosarul însã a fost declarat respins.

Monika BACIU