Violatorul din Petrosani – condamnat la cinci ani de închisoare

Bãrbatul de 19 ani din Petrosani care a violat o femeie în vârstã de 24 de ani si apoi a încercat sã o jefuiascã a fost trimis dupã gratii pentru viol si tâlhãrie. Totodatã trebuie sã plãteascã despãgubiri de 20 de mii de lei victimei, au decis judecãtorii hunedoreni.

Orlando Ioan Suceveanu (19 ani) din Petrosani a fost condamnat de cãtre magistratii Judecãtoriei Petrosani la cinci ani de închisoare si interzicerea pe o duratã de doi ani a drepturilor civile pentru comiterea infractiunii de viol, iar pentru tâlhãrie a primit patru ani de puscãrie. Violatorul din Dâlja va executa pedeapsa cea mai grea, respectiv cea pentru viol. Tânãrul a mai fãcut închisoare pentru infractiuni comise cu violentã iar magistratii i-au dat un spor de pedeapsã de trei luni, astfel cã va sta în penitenciar cinci ani si trei luni. Totodatã, judecãtorii au decis si obligarea violatorului la prelevarea de probe biologice care vor fi introduse în Sistemului National de Date Genetice Judiciare. Orlando Ioan Suceveanu trebuie sã plãteascã 110 lei daune materiale si 20.000 lei daune morale tinerei de 24 de ani pe care a abuzat-o. În urmã cu circa patru luni, violatorul din Dâlja a urmãrit o tânãrã din municipiul Petrosani, pe un drum izolat care duce într-un cãtun ce apartine de localitate si când a vãzut cã nu are cui sã cearã ajutor, a târât-o sub un pod unde a abuzat-o. Dupã viol i-a luat verigheta de pe mânã, suma de 110 lei si alte bijuterii, însã la rugãmintile tinerei i-a înapoiat o parte din bunuri. La scurt timp a fost prins si arestat iar la proces a încercat sã-i convingã pe judecãtori cã n-a fost vorba de viol si ar trebui cercetat în libertate. În cele din urmã, violatorul din Dâlja si-a recunoscut vina si a acceptat condamnarea dictatã de judecãtorul de la Petrosani.

Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Violatorul din Petrosani – condamnat la cinci ani de închisoare

  • 20 august 2013 la 23:15
    Permalink

    sustineti castrarea chimica pentru pedofili si violatori. din ce in ce mai multe state civilizate recurg la aceasta metoda pentru acesti monstrii frustrati.

Comentariile sunt închise.