Colaborare masonica intre o loja masculina si una feminina

Marea Loja Nationala a Romaniei si Marele Ordin Feminin Roman au semnat un protocol de colaborare, evenimentul fiind o premiera istorica in masoneria romana.

Este vorba despre protocolul bilateral “Concordia” prin care cele doua puteri masonice se angajeaza sa participe la reconstuctia Romaniei, dar si sa respecte cu strictete principiile masonice.( sursa B1TV)

“Masoneria din totdeauna a fost cea care a construit societatea. ªi atunci rolul nostru este acela de a ne face simtita prezenta la modul concret. In primul rand inlaturand in lumea noastra , in cercurile noastre orice forma de agresiune, de lipsa de comunicare”, a declarat Graziela Barla, mare maestru.

Maestrii celor doua loji si-au exprimat speranta ca si alte organizatii masonice vor intra in acest parteneriat.

Marius MITRACHE

Advertisements

2 comentarii la „Colaborare masonica intre o loja masculina si una feminina

 • 4 martie 2012 la 06:23
  Permalink

  Atunci cand nu intri in calculul politic de a conduce societatea sau in orice alt calcul de „agitator”, te faci mason si visezi ca lumea sta la picioarele tale…un fel de drog a preaslavirii celor inchipuiti si lipsiti de chibzuinta!!!!!

 • 8 aprilie 2012 la 06:22
  Permalink

  Pentru realizatorul articolului,
  Desi continutul articolului reliefeaza fapte reale, fotografia alaturata lui nu are nici o legatura cu semnatarii protocolului ,,Concordia,, , reprezentantii Marii Loji Nationale a Romaniei si ai Marelui Ordin Feminin Roman, si nici cu vreun membru al acestor doua obediente, ceea ce face ca mesajul transmis sa fie distorsionat.

Comentariile sunt închise.