La Petrila, anul si termenul

De mai bine de un an si jumatate, se vorbeste indelung despre faptul ca la Petrila se va construi primul hotel din oras, la initiativa unui om de afaceri local. Inca de la inceputul primaverii lui 2011 si pana in prezent au fost avansate nenumarate termene de incepere a lucrarilor efective, insa pana acum, nimic!  Dupa ce, inca odata, reprezentantii administratiei locale afirmau cu vehementa la inceputul verii trecute ca se incepe constructia, asta dupa discutii cu proprietarul in prealabil, pana acum nu se vede nimeni.

Administratorul public mai face inca o estimare si da un nou termen… “Pot sa va spun ca de data aceasta s-a depus documentatia pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Urmeaza ca in primavara acestui an, cand timpul permite, sa se apuce si de lucrarile de executie”, ne-a declarat Dorin Curtean, city managerul Orasului Petrila.

Locatia hotelului in cauza este la intrarea in Orasul Petrila, dupa Blocul ANL.

Luiza Andronache

Advertisements

Un comentariu la „La Petrila, anul si termenul

  • 29 februarie 2012 la 21:32
    Permalink

    Nu stiu de ce nu se ia in calcul varianta cumpararii cladirii postei din Petrila care se poate transforma foarte usor in hotel,fiind necesare doar niste compartimentari si amenajari de interioare.Are pozitie centrala,teren pentru parcare in spatele cladirii.Oricum zace nefolosita,iar ce este folosit de Posta romana se poate muta in alta parte.Ehe!!daca nu ar fii interesele bata-le vina.

Comentariile sunt închise.