Faci bani arãtând bine / Iesire din anonimat, prin videochat

9Salarii tentante pentru doamnele si domnisoarele din Valea Jiului, si nu numai. Se cautã reprezentante ale sexului frumos pentru un site de videochat.  Acest anunt se poate vedea pe aproape toti stâlpii din Valea Jiului, oferta fiind foarte tentantã din punct de vedere material.

Salariul pentru un astfel de loc de muncã ar urma sã fie între 900 si 4000 de dolari, sumã frumusicã de bani dacã stãm sã ne gândim la muncã pe care aceste doritoare ar urma sã o presteze. Aceastã ofertã nu este o noutate pentru locuitoarele, si mai mult decât atât pentru doritoarele, din Valea Jiului. De-a lungul timpului am putut întâlni mai multe anunturi pentru o asemenea carierã. Pe lângã aceste oferte adãugându-se si cele de dansatoare exotice sau escorte.

Indiferent de unde ar proveni anuntul, fie de pe internet, fie afise amplasate pe stâlpi, si oricât de bine plãtitã ar fi acesta muncã, angajatorii cer seriozitate maximã si pentru cã este un loc de muncã ca un oricare altul care necesitã acest lucru.

Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Faci bani arãtând bine / Iesire din anonimat, prin videochat

  • 30 iulie 2013 la 00:08
    Permalink

    Am inteles ca trebuie sa fie si virgine,sa aiba si studii superioare,si neaparat crestine,este adevarat?

  • 31 iulie 2017 la 16:06
    Permalink

    Nu, nu este adevarat. Trebuie doar sa arate bine si sa le duca putin capul. Stiu ca sunt doua criterii facile in mintea unora, insa nu este chiar atat de simplu. Plus ca trebuie sa stii cum sa reactionezi la persoane mai putin amabile.

Comentariile sunt închise.