10Conducãtorii Clubului Sportiv Scolar din Petrosani au trecut, în ultimii ani, de mai multe ori de la optimism la pesimism. În prezent, se aflã în faza de pesimism dupã ce, din nou, fondurile promise pentru repararea Sãlii de Sport nu au mai apãrut, desi promisiuni în acest sens existau.

În acest timp, clãdirea în care îsi deruleazã antrenamentele echipa de handbal feminine se deterioreazã pe zi ce trece. “La începutul anului, când ni s-au promis niste bani, am fost optimisti dar acum ne-a trecut. Deocamdatã nu se întâmplã nimic, sala de sport continuã sã se degradeze si îmi este teamã cã, în cazul în care vom mai primi vreodatã bani, sumele necesare vor fi mai mari decât cele pe care le-am cerut si care ne-au fost promise cã ni se vor acorda dupã urmãtoarea rectificare de buget de la Ministerul Sporturilor”, a spus Zoltan Toth, director CSS Petrosani.

Sala Sporturilor din Petrosani a fost a fost datã în folosintã în anul 1986 si de atunci nu a fost supusã unor lucrãri de modernizare, în afara unor mici peticeli. Pentru reamenajarea acesteia ar fi nevoie de câteva miliarde de lei vechi, fiind necesarã realizarea unui nou acoperis, modernizarea tribunei si a terenului de joc sau înfiintarea unui sistem de încãlzire.

Mircea Nistor