Astãzi, abonatii Cantinei Sociale din Petrosani vor primi pentru ultima oarã, în aceastã lunã, hranã caldã. Tot astãzi, 19 iunie, cele câteva zeci de beneficiari ai portiilor de mâncare venite de la cantina Minei Petrila vor intra în posesia portiilor de hranã rece aferente perioadei 20 iunie – 8 iulie.

Mãsura adoptatã de cãtre conducãtorii Serviciului Public Local de Asistentã Socialã se datoreazã faptului cã responsabilul unitãtii respective va intra în concediu.

„Cea care se ocupa de împãrtirea portiilor de mâncare a fost nevoitã sã intre în concediu. Prin urmare, miercuri va fi ultima zi în care abonatii nostri vor mai primi hranã caldã. Pentru perioada în care Rodica Niculescu se va afla în concediu cei care primesc mâncare de la cantina din Colonie vor primi, astãzi, ratii de hranã rece”, a declarat Loredana Pit, sef servicu SPLAS Petrosani.

Hrana rece oferitã pentru perioada 20 iunie – 8 iulie constã în (printre altele) pentru un singur beneficiar, câte un kilogram de pulpã de porc, pulpe de pui, costitã, slãninã afumatã, plus brânzã si parizer (câte 500 de grame), o cutie de margarinã si 5 pâini.

Mircea Nistor