6O fetitã de 13 ani din Vulcan, Valea Jiului, a dispãrut de acasã, iar pãrintii le-au cerut oamenilor legii sã o dea în urmãrire nationalã. Copila a plecat acum aproape o sãptãmânã de acasã si nimeni nu mai stie nimic de ea.

„În data de 03.06.2013, Politia Municipiului Vulcan a fost sesizatã de cãtre o femeie din localitate cu privire la faptul cã, în data de 31.05.2013, în jurul orei 15:00, fiica sa, HANÃ? MARINELA-ANDREEA, de 13 ani, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit. Persoanele care pot da relatii cu privire la prezenta minorei în diferite locatii sunt rugate sã le furnizeze celei mai apropiate unitãti de politie sau prin intermediul Serviciului Unic pentru Apeluri de Urgentã 112”, spune purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara Bogdan Nitu.

Semnalmente: înãltime 1,50 m, greutate în jurul a 55 kg, ten mãsliniu, pãr saten, ochi cãprui, fatã ovalã. La data disparitiei purta: bluzã de culoare verde, o bluzã de trening de culoare rosie, pantaloni de trening de culoare negru cu dungi verticale roz  si încãltãminte sport culoare roz si nu avea asupra sa acte de identitate, bani sau alte valori.

Diana Mitrache