11Manifestãrile dedicate împlinirii a 20 de ani de la înfiintarea Colegiului National “Mihai Eminescu” din Petrosani au ajuns în cea de-a 3-a zi. Pentru ieri, printre evenimentele programate s-au numãrat vernisajul unei expozitii de caricaturã si o dezbatere moderatã de cãtre un reprezentant al Agentiei de Monitorizare a Presei.

“Dupã douã zile pline de evenimente, ieri a venit momentul sã ne descretim putin fruntile cu ocazia vernisajului unei expozitii de caricaturi., semnate de cãtre Adrian Cerchez si reunite sub genericul “Caricaturi si pixeli”. Tot ieri, elevii nostri au particpat si la o dezbatere moderatã de cãtre un coordonator de proiecte – cercetare Active Watch din cadrul Agentiei de Monitorizare a Presei”, a declarat Gilbert Danciu, director Colegiul National “Mihai Eminescu” Petrosani.

Tot ieri s-a derulat si o dezbatere pe tema “Conectati, dar totusi izolati”. Aceasta a fost moderatã de cãtre Ionut Codreanu, coordonator Proiecte Cercetare din cadrul Agentiei de Monitorizare a Presei. “Mã bucur cã am fost invitat si mai ales pentru faptul cã tinerii au participat cu entuziasm la dezbatere. Sper cã au avut câte ceva de învãtat din cele prezentate cu ocazia acestei întâlnirii. Valea Jiului este o zonã importantã pentru noi, cei care facem parte din Agentia de Monitorizare a Presei, acesta fiind si motivul pentru care am acceptat cu plãcere invitatia de a fi prezent la manifestãrile dedicate acestui liceu cu traditie din Petrosani”, a spus Ionut Codreanu, coordonator PC – AMP.

Manifestãrile dedicate împlinirii celor 20 de ani de la înfiintarea Liceului Teoretic se vor încheia astãzi, odatã cu festivitatea de premiere a aboslventilor din promotia acestui an.

Mircea Nistor