”Am organizat aceste alegeri pentru a elimina starea de incertitudine din cadrul organizatiei. Cei care doresc sã candideze o pot face pânã joi, 6 iunie, ora 16.30. Eu mi-am depus, astãzi, candidatura” –  Costel Avram, presedintele interimar al PNL Petrila.

Desi orasul Petrila a avut organizatie a Pardidului National Liberal, nu a avut de peste 10 ani forta de a organiza alegeri în cadrul acesteia, liderii ei fiind numiti presedinti interimari de-a lungul timpului. Orgoliile si ca urmare dezbinarea a adus organizatia sã existe chiar si fãrã conducãtor scurte perioade de timp.

Asa s-a întâmplat si cu organizatia de tineret si cu cea a femeilor liberale.

”La nivel local , primele notãri ale existentei TNL Petrila se învârt in jurul anului 2000 când în urma alegerilor din 25 martie , ale aceluiasi an, este ales presedinte al Tineretului National Liberal din Petrila, Adrian Vladu.

5-1Trecând prin mai multe modificari la nivel de Birou Politic Local , ideea de promovare a tinerilor liberali din Petrila, a rãmas doar umbra palidã a ceea ce începuse odatã cu cãderea comunismului” – scrie pe site-ul TNL Petrila, Iulian Opris, vicepresedinte al organizatiei.

Functionarea ”legalã” a început cu conferintele de alegeri ale tinerilor si femeilor, dupã venirea, tot ca presedinte interimar, al lui Costel Avram.

Si pentru cã s-a dovedit cã politicianului îi place sã stea pe pãmânt solid, va organiza adunarea generalã de alegeri a oganizatiei PNL Petrila, în data de 7 iunie 2013.

”Am depus deja cererea de închiriere a sãlii de la Casa de Culturã ”Ladislau Schmidt” din Petrila, pentru vineri, 7 iunie 2013, ora 16,30, pentru alegerile ce vor avea loc pentru presedintele partidului. Am organizat aceste alegeri pentru a elimina strea de incertitudine din cadrul organizatiei. Cei care doresc sã candideze o pot face pânã joi, 6 iunie, ora 16.30. Eu mi-am depus astãzi candidatura” – a declarat Costel Avram, presedintele interimar al PNL Petrila.

Surse din cadrul PNL spun cã surprizele nu vor fi de neglijat la aceastã adunare generalã de alegeri.

Ileana Firtulescu