Lucian Resmeriță și echipa cu care va conduce municipiul Lupeni au depus jurământul de credință. A fost plină sala Palatului Cultural, iar primarul a vorbit despre proiectele pe care le va avea în viitor.

A fost neîncăpătoare sala de spectacole a Palatului Cultural Minerul Lupeni, în prima zi a acestei săptămâni, la momentul în care primarul și consilierii de la Lupeni au depus jurământul. Toți oamenii aleși au promis că incep un nou mandat, în bună colaborare și cu fonduri europene.
Lucian Resmeriță le-a mulțumit celor care i-au fost alături și a vorbit despre noi investiții în acest municipiu. „Am reușit, până în acest moment să încheiem 17-18 proiecte pe fonduri europene.
În acest moment avem aproximativ 35-36 de proiecte semnate, care urmează să fie implementate. Am reușit să împărțim capitolul Dezvoltare așa încât fiecare domeniu să fie atins. Dacă vorbim despre școli, pot să vă spun că, poate și meseria mea de profesor m–a ajutat să spun că astăzi avem semnate proiecte de peste 40 de milioane de euro, pentru infrastructura școlară”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
La momentul de început al noului mandat, primarului Lucian Resmeriță i-a fost alături fratele Cristian Resmeriță, ministrul Natalia Intotero, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor și prefectuljudețului Doris Visirin. „Este pentru prima oară, după foarte mulți ani, când am emoții. Vă spun de ce. Pentru mine, este ca un moment de bilanț. Este un bilanț politic și profesional. Și nu este al meu, personal. Am avut privilegiul de a fi și eu primar 6 luni. Eu cred și sunt convins că, în momentul de față, municipiul Lupeni se află pe mâini bune și foarte bune. Și nu pentru că primarul este fratele meu, ci pentru că echipa pe o coordonează și cei care lucrează în primărie au făcut acest lucru”, a adăugat Cristian Resmeriță, senator de Valea Jiului.
Consilierii locali validați au depus, pe rând, jurământul de credință, iar din această săptămână, Consiliul Local Lupeni are o nouă componență și un primar reales la al doilea mandat.
La Lupeni au depus jurământul 19 consilieri locali:
Mesaroș Iacob Viorel, PSD
Ioanșc Simona – PSD
Romoșanu Ilie Adrian – PSD
Cîmpean Rodica – PSD
Rad Marcel Daniel – PSD
Cordea Anca Elena – PSD
Cordea Dorin- PSD
Cazacu Mihaela – PSD
Lumperdean Adrian Romeo- PSD
Burcur Aurelia – PSD
Onisie Antonius Flavius- PSD
Moldovan Emil – PSD
Ciucu Cristina Viorica – PNL
Roșu Ioan Cristian – PNL
Ardean Ioan Cristian paul – AUR
Gherman Dumitru Daniel –AUR
Napău Stoica Radu Călin – independent
Năsălean Ioan Lucian –PSD
Mirel Marius Eugen PSD

Diana Mitrache