83 de plante au fost găsite de mascați într-o zonă împădurită. O persoană de 36 de ani este acum cercetată pentru trafic de droguri de risc. Cultura era într-o zonă greu accesibilă, pe raza comunei Toplița.

„În urma celor 3 percheziții domiciliare efectuate la data de 23 octombrie a.c., au fost descoperite și ridicate aproximativ 420 de grame de canabis, semințe de canabis, recipiente cu diferite substanțe necesare întreținerii culturii, ustensile de grădinărit, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La data de 23 octombrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara au dispus reținerea persoanei, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Astăzi, 24 octombrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara cu propunere de  arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile”,se arată în comunicatul Politiei române.