S-a turnat asfalt până în locul în care se ridică Depoul autobuzelor electrice. La Vulcan, lucrările sunt în toi și se lucrează și în aceste zile. De altfel, pe raza municipiului Vulcan au fost reparate și asfaltate și podurile care intră în proiect, așa că totul intră în linie dreaptă.
Mai sunt lucrările de construcție propriu-zisă a depoului și
asamblarea dispozitivelor de încărcare.
„Lucrările continuă. Constructorul a reușit, în ultima perioadă, să
asfalteze tronsonul de drum, care duce din oraș, până în Colonia de jos, unde este depoul de autobuze. La fel s-au făcut lucrările și la cele două poduri care sunt în munici-piul Vulcan, unul deja a fost asfaltat, urmează al doilea. Am văzut că și la Petroșani se lucrează și avem speranța că nu va mai dura mult și acest proiect va fi funcțional așa cum se așteaptă”, a spus Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan
În Vulcan va fi
autobaza și tot aici garajul. Așa că, în Colonia de jos au loc și lucrările de construcție a spațiilor în care vor fi garajele și stațiile de încărcare, plus cele de servicii.
Proiectul Green Line este întârziat, însă, acum se lucrează și autobuzele care sunt achiziționate și garate la Dănuțoni ar urma să circule imediat ce lucrările se vor finaliza.
Mai sunt de montat stațiile de călători, locațiile din care se pot cumpăra biletele și de realizat stațiile de garare
intermediare.
Diana Mitrache