Universitatea din Petroșani va da startul oficial anului universitar 2024-2025 pe data de 30 septembrie, printr-o ceremonie de deschidere care va avea loc în Aula instituției, începând cu ora 10.00. În cadrul acestui eveniment, studenții, profesorii și membrii comunității academice sunt invitați să participe la o festivitate ce marchează un nou început plin de promisiuni, provocări și oportunități.
Reprezentanții universității au transmis un mesaj oficial prin care își exprimă bucuria și entuziasmul pentru debutul noului an universitar, subliniind importanța momentului.
„Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să fiți alături de noi la deschiderea noului an universitar 2024-2025. Este un prilej minunat de a ne reuni, de a împărtăși entuziasmul începutului și de a ne bucura de un nou an plin de provocări și realizări”, au transmis reprezentanții UPET.
Invitația accentuează rolul special al acestui eveniment, văzut ca o oportunitate de a aduce laolaltă întreaga comunitate academică, fiecare participant contribuind la atmosfera de căldură și energie care definește debutul unui nou ciclu de studii universitare.
Monika BACIU