Aproape 1000 de metri pătrați are un teren din Parâng, care este acum scos la licitație de lichidatorul judiciar al uneia dintre cele mai mari firme care au existat în zona privată, în Valea Jiului. Vorbim de SC Atomis Internațional Prod SRL, deținută de omul de afaceri Alin Simota.
Lichidatorul a publicat anunțul și scoate terenul la licitație publică cu strigare în data de 3 octombrie, ora 12,00, la sediul din Deva, str. M. Eminescu, nr. 11, ap. 2.
În anunț se precizează că este vorba despre un teren viran neîmprejmuit, în suprafață de 941 mp, înscris în CF 61216 Petroșani, zona telescaun Parâng. Prețul este de 234.107 lei + tva.
„Garanţia de participare la licitaţie este de 10% din preţul de pornire al activului licitat și se depune cu minim 48 de ore înaintea licitației, însoțită de restul documentelor de participare”, se arată în anunțul lichidatorului.
O zi mai târziu, în 3 octombrie, firma de insolvență va scoate la licitație și mai multe autoturisme ce acum sunt parcate în incinta Stadionului Jiul de la Petroșani și care sunt nefuncționale.

Diana Mitrache