Începe o campanie de sterilizare și microcipare a câinilor, care sunt pe străzile de la noi. O organizație care se ocupă cu patrupedele face asta gratuit. Așa că, oricine are în gospodărie un câine, sau vede la bloc patrupede care au nevoie de ajutor, nu trebuie decât să le ducă la Vulcan. În 28 septembrie, pe stadionul de la Vulcan, vor veni medici care să sterilizeze cățelele și să microcipeze câinii.
„Atât cei care îngrijesc animale de pe stradă, sau cei care le au în curte, sunt bineveniți la campania noastră de sterilizare gratuită pe care o organizăm împreună cu primăria din Vulcan. Sterilizăm cățelușe și este important să adunăm un număr cât mai mare, pentru a putea preveni o înmulțire necontrolată a lor pe străzi”, declară Alina Tinca, organizatoarea campaniei
Și, în plus, tot în cadrul acestei campanii care se va desfășura pe stadionul din Vulcan, animalele vor fi și microcipate.
„Este prima dată când facem și microciparea lor, ca să putem urmări mai bine fiecare animal unde ajunge, iar cei care au stăpân, este un plus de valoare, pentru că, în eventualitatea în care îl pierde, îl poate recupera mult mai ușor”, mai spune Alina
Campania va fi în 28 septembrie, pe stadionul din Vulcan, iar cei care vor să își ducă animalul pot ajunge acolo, sau pot suna la numărul de telefon: 0736972555.

Diana Mitrache