Adrian Ahrițculesei  își va spune povestea incredibilă de pe Everest, dar va vorbi și despre incursiunile lui pe alți munți ai lumii, în fața unor tineri. Proiectul se desfășoară în centrul municipiului Petroșani, la Biserica Sfânta Treime, unde, de la ora 18,00 suntem toți așteptați.

Chiar dacă trăiești în Valea Jiului, poți ajunge cunoscut în întreaga lume. Iar o astfel de poveste are și Adrian Ahrițculesei, un tânăr temerar de la noi, care le va insufla curaj celor de aici, când le va vorbi despre incursiunile lui pe munții lumii.

Este un proiect derulat în vacanță, pentru tinerii din comunitatea noastră, tocmai pentru a-i îndemna să persevereze în pasiunea lor.

„În seara aceasta este a treia seară, când continuăm proiectul „Punți între generații”. Ne-am gândit că are ce să le împărtășească tinerilor, din experiența lui, din toată viața lui. Și tinerii sunt bucuroși să cunoască astfel de oameni, cumva mai apropiați de vârsta lor, care să le arate că se pot realiza lucruri mari, nu fără efort și nu fără implicare”, a spus Iulian Selaje, preot ortodox, gazda acestui eveniment.

Adrian Ahrițculesei a devenit, după ce a făcut și traseul celor 7 vulcani, primul hunedorean care cucerește Everestul, la 8.848 de metri. 17 mai va rămâne în istorie, pentru noi, toți.

El este cetățean de onoare al municipiului Petroșani, dar și al județului Hunedoara și un om cu care se mândrește oricine.

Așa că, de la ora 18,00, în această seară, vă puteți întâlni cu el în centrul municipiului Petroșani, la Biserica Sfânta Treime.

 

Diana Mitrache