Complexul Energetic Hunedoara, o firmă intrată în faliment, vinde cărbuni, apartamente, o locomotivă și o serie de utilaje și echipamente. Sunt toate puse în vânzare pe site-ul lichidatorului judiciar și asta, în condițiile în care societatea are datorii de aproape 300 de milioane de lei numai la bugetul de stat.

Administratorul judiciar de la Complexul Energetic Hunedoara vinde un apartament în Deva, pe strada Pietroasa, la prețul de 51.000 de euro. Mai vinde și un spațiu comercial, tot la Deva, pe aceeași stradă, la parterul unui bloc, prețul de pornire fiind de 40.800 de lei.
Tot CEH mai are și un STOC DE CĂRBUNE, adică o cantitate de 2.184,43 tone (producție proprie), localizat în incinta Termocentralei Paroșeni din localitatea Vulcan. Prețul de pornire al licitației este de 384.300 euro. Și mai are scoasă la vânzare și o locomotivă, o linie de cale ferată, o foreză, o autopompă cisternă, o stație ventilat.
Și, pe lângă toate acestea, unele fiind bunuri uitate la CEH de cei care au trecut inventarul pe Complexul Energetic Valea Jiului, CEH mai are și câteva pachete de bunuri pe la minele Lonea, ori la PrestServ.
Licitația va fi organizată la sediul administratorului judiciar din Deva, în data de 11septembrie de la ora 13:00.
CEH a vândut în vară și un alt pachet ce cuprindea mai multe utilaje, situate în incinta Sucursalei Electrocentrale Deva.

Diana Mitrache