Poliţiştii au reținut un tânăr de 20 de ani, care a tâlhărit un altul din Vulcan. Apoi, cu banii furați, a făcut cumpărături.

„La data de 17 august 2024, în jurul orei 01:30, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că, la Spitalul Municipal Vulcan s-a prezentat un bărbat care a afirmat că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Vulcan, iar în timp ce se deplasa spre domiciliu, a constatat că nu își mai găseşte telefonul mobil şi un card bancar. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar la data de 20 august 2024, în urma investigațiilor efectuate au reuşit identificarea unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din Petrila, bănuit de comiterea faptei reclamate.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul, la data de 17 august 2024, a efectuat mai muite plăți, în sumă totală de 258 de lei, cu cardul bancar sustras de la bărbatul din municipiul Vulcan, motiv pentru care poliţiştii vor efectua cercetări şi pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”, spune Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ HUNEDOARA.