Desigur, nu există în limba română verbul a şoşoca, după cum este cel de a alerga, dar de câteva zile suntem martorii înşoşocării romilor de pretutindeni.

Cu o măiestrie ce frizează, şi nu doar pe alocuri, elemente bolnăvicioase ale stării de bine umane, această individă a şoşocat romii din Anglia şi de pretutindeni prin spectacole care se pretează perfect la ceea ce prinde acestei etnii.

Nu doar prin urletele ei cu accente de savană sau junglă, prin alegaţiile lipsite de logică elementară, ci mai ales prin periajeleoportuniste la adresa acestei etnii.

Printre altele, Şoşoacă debita un fel de laudaţium maximus la adresa copiilor romi, care conform unor date doar de ea ştiute, sunt cei mai inteligenţi şi mai robuşti de pe planeta Terra.

Conform acestei idei există un program bine stabilit de oculta mondială ca aceşti copii de romi să fie extraşi din familiile lor de peste tot în lume. De ce, nu ni se spune, doar putem bănui fiecare în parte…

Aflăm din tiktokurile Şoşoacei că aceşti copii geniali şi extrem de robuşti fizic (dar cu capul spart, că de asta au fost luaţi de Asistenţa socială!) au fost returnaţi familiilor, iar Şoşoaca, cu o bucurie de nedescris pe chip, îşi asumă această reuşită şi guralivează amplu pe acest subiect pe tot internetul anulând Guvernul României, Ambasada şi alte instituţii.

Dar, deh…când eşti Şoşoacă, prinţesa sau regina romilor dupăcum este pe internet, îţi permiţi şi astfel de aroganţe.

Dincolo de aspectele comice ale situaţiei tragice, una generată şi amplificată total de comunitatea de romi din Anglia cu legături sporadice cu România, stă un fapt serios.

Romii din Anglia, şi de oriunde, pot vota la alegerile parlamentare şi prezidenţiale din România.

Prinţesa lor, Şoşoacă, ridicată deja la rang de eroină, va candida atât la prezidenţiale cât şi la parlamentarele din România.

Da!

Chiar dacă este europarlamentar are voie să candideze la parlamentarele naţionale pe motiv că „trage lista”.

E uşor de închipuit că va intra şi în Parlamentul României, dar nu va renunţa la Europarlament de unde vine banul gros şi vizibilitatea ei mult dorită.

Dar va introduce în Parlamentul României numai oameni şi oameni de bine ca şi ea.

Şi de abia atunci va începe jocul împotriva României prin râsete europene, căci pe listele SOS se vor regăsi mulţi, foarte mulţi dintre cei care acum o declară Prinţesa Romilor.

Să vă ţineţi bine, vine circul în oraş!

Valentin Fulger