Apa Serv anunță o lucrare de mare anvergură în zona de vest a Văii Jiului. Este nevoie de întreruperea temporară a furnizării de apă potabilă în câteva locații, așa că aceasta a fost anunțată de furnizor.

„Se va lua apa în Lupeni și Vulcan. Cel mai afectat este Cartierul Sohodol din Vulcan și străzile adiacente. Restricția este programată de la ora 8,00 dimineața, până la 22,00. Vor fi montate două vane și va fi blindată o rețea cu diamentrul de 800”, spune Florin Ciucur, șef Departament Exploatare din cadrul Apa Serv Valea Jiului. Sunt lucrări ce au loc și care erau absolut necesare pentru ca populația să fie trecută pe sistemul nou de alimentare cu apă potabilă. „Urmează să sectorizăm firul 2 cu firul 1 și să blindăm o rețea veche”, a mai adăugat Florin Ciucur, care susține că în zonă vor ajunge 3 echipe cu specialiști, care vor finaliza la timp și în condiții bune lucrarea.
În localitatea: Lupeni vor fi afectați oamenii care stau pe străzile: Vanatorilor, Mierleasa, Victoria, Victoria Caraiman, Victoria Negoiu, Negoiu, Negoiu Victoria, Caraiman , Cartier Barbateni- presiune scazuta.
În localitatea: Vulcan, vor fi afectați cei de pe străzile: Aleea Salcâmilor, Aleea Lăcrămioarelor, Aleea Liliacului, Piscului, Straja, Valea Baleii-parțial, Obreja, Muntelui, Mestecenilor.
Diana Mitrache