Un tânăr, care consumase alcool, a sărit, vineri noaptea,  cu mașina în sensul giratoriu aflat pe DN 66, la Petroșani. Polițiștii l-au găsit și îl cercetează.

„Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată în  seara zilei de 21 iunie 2024, în jurul orei 22:15, cu privire la faptul că, în municipiul Petroșani ar fi avut loc eveniment rutier soldat cu avarierea unui autoturism. Din primele date se pare că cel aflat la volan, un tânăr ce a fost identificat in scurt timp de polițiști, a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

În urma cercetărilor,  în cursul noptii, a fost depistat de polițiști tanarul de 29 de ani, care a produs evenimentul rutier. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de

0.89 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a refuzat să se supună recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. (Nu este rănit). În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală”, a precizat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Sursa foto: captură facebook