Un bărbat a fost agresat și scena a fost surprinsă de mai mulți oameni, dar și de o cameră de supravegheat. Era pe stradă, când, dintr- o mașină, a coborât agresorul.

„La data de 07 iunie 2024, în jurul orei 20:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de un bărbat în vârstă de 46 ani, din comuna Hărău, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Hărău, a fost agrest fizic de un bărbat care a coborât dintr-un autoturism aflat într-o caravană electorală.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana vătămată, care a relatat verbal faptul că a fost agresat fizic de un bărbat pe care o cărui identitate nu o cunoaște.
Urmare a apariției pe rețelele de socializare a unor imagini care surprind incidentul, prezumtivul autor al faptei a fost identificat în persoana unui bărbat de 39 de ani, din municipiul Orăștie.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ HD.
Polițiștii spun că bărbatul agresat nu a depus plângere.